Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Război politic între Romulus Bulacu și Ion Tudor?

DISENSIUNI. Romulus Bulacu a spus că între el și conducerea partidului nu existăniciun fel de neînțelegeri așa cum, zice el, a lăsat săse înțeleagăo anumităparte a presei. Din câte se pare, speculațiile potrivit că rora Romulus Bulacu ar avea o serie de diferende cu o parte dintre colegii săi de partid, s-au iscat pe fondul unor declarații mai vechi ale politicianului care declara că nu și l-ar dori foarte tare pe Ion Tudor în funcția de subprefect al județului, argumentând faptul că nu are studii administrative, imperios necesare pentru ocuparea unui asemenea fotoliu.

Buget mai mic pentru CJ

Deputatul PD-L, Samoil Vâlcu a precizat, în cadrul unei conferințe de presă de săptămâna trecută, că și-a propus o întrevedere cu toți parlamentarii vâlceni pentru a discuta o serie de probleme stringente cu care se confruntă cetățenii județului nostru. „Vreau săne întâlnim, cât mai curând posibil, pentru a purta un dialog referitor la doleanțele electoratului vâlcean. Pentru mine nu conteazăzona sau colegiul electoral din care aceștia fac parte. Important este săvedem exact care sunt nevoile lor”, a spus deputatul democrat-liberal. Prezent și el la întâlnirea cu jurnaliștii vâlceni, vicepreședintele Consiliului Județean, Romulus Bulacu a spus că nutrește convingerea că bugetul care va fi alocat în acest an instituției pe care o reprezintăva fi unul cu mult mai mic decât cel de anul trecut. „În 2009, am primit cu 200 miliarde lei vechi mai puțin decât în 2008 pentru echilibrarea bugetelor locale, ceea ce creeazăo problemăcă reia trebuie să-i găsim cât mai repede rezolvarea. Faptul că Vâlcea este un județ ce se confruntă cu multe alunecă ri de teren și inundații determinăo agravare a acestei stări de fapt”, a menționat Romulus Bulacu.

Tensiuni de partid

Profitând de întâlnirea cu jurnaliștii, vicepreședintele CJ Vâlcea a ținut săfacă referire și la activitatea sa politică , mărturisind că între el și conducerea partidului nu existăniciun fel de disensiuni așa cum, zice el, a lăsat săse înțeleagăo anumităparte a presei. Din câte se pare, speculațiile potrivit că rora Romulus Bulacu ar avea o serie de diferende cu o parte dintre colegii săi de partid, s-au iscat pe fondul unor declarații mai vechi ale politicianului care declara că nu și l-ar dori foarte tare pe Ion Tudor în funcția de subprefect al județului, argumentând faptul că nu are studii administrative, imperios necesare pentru ocuparea unui asemenea fotoliu. Întrebat dacă își menține, în continuare, punctul de vedere Bulacu a spus: „Nu am nicio problemăcu Ion Tudor. Eu am spus că dacă legislația în vigoare nu va permite desemnarea sa ca și subprefect, atunci, ne vedem nevoiți săalegem o altăpersoană”, a conchis democrat-liberalul.