1

Radu Gheorghe a fost „uns” director la Mediu

 De la Primărie-n sus

Normal 0 21

 

Zilele trecute, vechea conducere a Agenției pentru Protecția Mediului Vâlcea a fost schimbată. Prin ordinul ministrului Mediului, pesedistul Radu Gheorghe, fost primar al localității Ocnele-Mari, a fost numit director coordonator al acestei instituții. La ceremonia de investire în funcție au fost prezenți, alături de cei 47 de salariați ai Agenției, președintele Consiliului Județean Vâlcea, ing. Ion Cîlea și vicepreședintele CJ, Dumitru Persu.

„Cer respect, disciplină și responsabilitate”

În scurta alocuțiune, noul director de la Mediu a ținut să-i asigure pe cei prezenți că va face toate eforturile pentru a pune în practică politica Uniunii Europene în domeniul protecției mediului: „Va trebui săne punem mintea la contribuție pentru a ajuta administrațiile locale săelaboreze programe viabile de protecție a mediului. Mizez pe o bunăcolaborare a tuturor celorlalte instituții și mărefer aici la Garda de Mediu, Direcția Agricolă, Îmbunătățirile Funciare, pentru a rezolva în timp util și cu rezultate bune toate problemele. Îmi doresc săfim ca o familie, în care săprimeze respectul, disciplina și responsabilitatea”.

„această numire vine ca o răsplată”

Ion Cîlea, președintele Consiliului Județean Vâlcea a avut numai vorbe de laudăla adresa colegului său de partid, noul director al Agenției de Protecție a Mediului Vâlcea: „Asistăm la punerea în aplicare a ordinului ministrului Mediului de numire în funcția de director coordonator a domnului Radu Gheorghe, fostul primar de la Ocnele Mari. Este un om valoros, un bonom, comunicativ, excesiv de politicos, foarte apropiat de oameni. Dacă ar fi săfac un clasament al celor mai buni primari din țară , cred că l-aș situa pe primul loc, pentru că în decursul mandatelor sale s-a confruntat cu o serie de probleme foarte grave pe care a reușit săle gestioneze foarte bine. această numire vine ca o răsplatăa activității sale. Responsabilitatea pe care o aveți cu toții este foarte mare. În aceste condiții aveți o misiune nobilă: aceea de a proteja mediul înconjurător.”

Dumitru Persu, vicepreședinte al Consiliului Județean Vâlcea l-a sfătuit pe nou-numitul director de la Mediu: „Nu veți obține rezultate bune dacă nu veți ține cont că munca în echipăeste foarte importantă”.