Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

PSD-ul vrea să-l scape pe Mircea Geoanăde pretenții

 Glume de Revelion

Culise pesediste…

În seara alegerilor, la sediul PSD au fost făcute pregătiri pentru celebrarea marii victorii. S-a pregătit un decor special, s-a adus șampanie de lux, au fost comandate și executate trei torturi uriașe, tricolore. Iar Mircea Geoanăa fost întâmpinat pe muzica celebrei piese a trupei Abba, „The winner takes it all” („câștigă torul ia totul”). Iar Geoanăpărea extrem de fericit, auzind-o. Probabil abia acum își dăseama ce mesaj subliminal i-a fost transmis, prin muzica respectivă. Pentru cei care nu știu, „The winner takes it all” vorbește despre drama unei femei care și-a pierdut marea iubire și e nevoităsătrăiască din amintirile frumoase, în timp ce îl vede în brațele alteia… Adică exact cam ce trăiește Geoanăîn acest moment.

Ponta a înțeles poanta

Pentru că abia acum am aflat, abia acum vărelatăm și dumneavoastrăo întâmplare amuzantăde la negocierile PSD-PDL pentru formarea noului guvern, anul trecut, imediat După alegeri. Astfel, După cum ne-a șoptit o vrăbiuțăbine informată, la biroul lui Mircea Geoanădin Kiseleff era aglomerație mare, în acele zile: personaje politice veneau și plecau, unii veseli, alții că trăniți, în funcție de cum obținuserăceva de la marele șef în structura mai mult sau mai puțin lărgităa viitorului executiv. Unul dintre cei care ieșiserăveseli era Ilie Sîrbu, care primise OK-ul pentru Agricultură. La scurt timp, în urma lui, hop, apare ginerele Ponta, decis săprindăși el ceva, orice, ideal la Justiție, unde se vedea-mănușă, ca fost procuror ce era. Numai că , ghinion. I se dădu clar de înțeles că , acolo, își pune Băsescu omul agreat. „Mărite stăpâne”, rosti, mieros, tânărul curtean, „dar pe la Relația cu Parlamentul nu s-ar găsi un os de ros și pentru mine?” (exprimare, poate, neconformă , riguros exact, cu realitatea n.n.). La care Geoană, obosit și exasperat, a explodat, că om era și el: „Bine, mă, dar voi câți miniștri vreți săfiți în familie?!” (exprimare absolut conformă cu realitatea n.n.)

Răvașe politice de ultimăoră

– Puterea de a o lua de la capăt: PSD a depășit momentul 6 decembrie și se gândește, de pe acum, cu înțelepciune și calm, ce e de făcut pentru a pierde viitoarele alegeri, din 2012.

– Dacă pierde șefia PSD, Mircea Geoanăare asigurat un contract baban de reclamăpentru Loteria Națională. Mesajul de pe afișe va fi „Pierde, dar nu se descurajează…”

– Arhitecta Mihaela Geoanăavea pregătite câteva idei interesante de reamenajare a Palatului Cotroceni. Una dintre variante includea un birou și pentru Mircea al ei.

– Nu e adevărat că PSD a pierdut Constanța. De câțiva ani, e constant în a pierde…

– Casa de modăZiggo răsuflăușuratăcă tatăl Anei Geoanăa pierdut: la vreme de crizăe tot mai greu săgăsești un post de manechin pentru o fiică de președinte.

– Geoanăs-a proclamat duminică , la ora 21.00, președintele tuturor românilor, apoi a mers săbea șampanie cu Antonescu, la sediul PNL. E incredibilăfuncția asta… un sfert de orăpreședinte și s-a luat, deja, de băut.

– O posibilăexplicație a succesului lui Băsescu la cei din diaspora: gândul că România îl are președinte le taie dorul de meleagurile natale.

– În noaptea când s-a răsturnat scorul în favoarea lui Băsescu, Geoanăa dispărut de acasă, iar copiii l-ar fi auzit spunând că se aruncă de pe primul bloc. până dimineața Mihaela s-a rugat fierbinte la icoanăsăse întoarcă teafăr acasă. Când a reapărut, Mihaela s-a repezit, nervoasă, la icoană: „Doamne, avea ceas Patek Philippe la mână!”.

– Planuri de viitor: Adriean Videanu s-a interesat la patriarhie dacă e adevărat că drumul spre iad e pavat cu intenții bune și dacă pot fi puse borduri, în locul lor.

– În fine, e total fals că , în ultima vreme, fosta Miss, Roberta Anastase, nu mai e în formă . Sfera e și ea o formă …

– Candidatul oficial al Verzilor, Remus Cernea, e vesel: până acum era un anonim în București, de acum e un anonim în toată țara.

– Pe de altăparte, se spune că Geoanăe atât de rușinat că a ieșit „decât” al doilea, încât nici în oglindănu suportăsăse mai vadă. Partea bunăe că asta îi va economisi patru ore zilnic.

– După alegeri, principalii candidați aveau lacrimi în ochi. Crin, de supărare că nu a prins finala, Geoană, că nu a ieșit primul, Oprescu, pentru umilința de a lua doar 3%, Băsescu, din obișnuință

– Acum, că Băsescu a luat al doilea mandat, politologii estimeazăcă , atunci când a jurat pe Biblie, la învestitură, a fost a doua oară, în cinci ani, când a pus mâna pe o carte.

– Dacă Băsescu nu lua al doilea mandat, democrat-liberalii erau deciși săîl ia în brațe și săîl arunce, cu entuziasm, în aer. Doar că nu mai stătea nimeni săîl prindă, După aceea

– Băsescu a renunțat, enervat, încă din prima zi, la campania electoralădin ușăîn ușă, După ce primele zece locuințe vizitate s-au dovedit a fi ale lui Geoană.

– Monica Macovei e tristăDupă alegeri și nu prea: ea și-ar fi găsit un nou iubit, poreclit de pedeliști „Columb”, pentru curajul de a se avânta acolo unde niciun alt bărbat nu a îndrăznit.

– Și Roberta Anastase e fericită: După ce a pus pe ea vreo 15 kile de când e Șefa Camerei, a primit o ofertăgeneroasăde la firma Michelin săfacă reclamăîn locul omulețului-de-cauciuc.

– Sorin Oprescu e acuzat, După campanie, că a încă lcat grosolan legile medicinii universitare: a fost și doctor și cadavru, în același timp.

– În fine, se aude că După rezultatul de duminică seara, când speranțele neo-comuniștilor s-au spulberat, Mircea Geoanăa primit, în dar, un portret al său, în ulei, atât de realist, încât doamna Mihaela a țipat la tablou toată noaptea, de nervi.