Acasă Arhiva 2 „PSD încearcă politizarea poliției vâlcene”

„PSD încearcă politizarea poliției vâlcene”

Mircea Gutău spune ferm:

Normal 0 21 DECIZII TRANȘANTE. Mircia Gutău, șeful democrat-liberalilor vâlceni, nu este dispus sămai „ia palme” de la colegii de alianțăși spune că , în cazul în care membrii partidului pe care-l conduce vor mai fi împroșcați cu noroi de pesediști, va renunța la diplomația politică . Mai mult, el este de părere că social-democrații au făcut, în ultima vreme, multe gafe ce pot duce la decredibilizarea partidului.

Președintele interimar al PD-L Vâlcea, Mircia Gutău, a spus, în cadrul unei conferințe de presă susținutăzilele trecute la sediul partidului, pe un ton ferm că existăposibilitatea ca alianța PD-L – PSD săse rupă. „Dacă vor mai fi amenințări și dacă , în permanență, ne certăm cu colegii noștri, atunci s-ar putea săne despărțim. Nu putem fi dimineața la guvernare, iar seara săne dăm în cap. Astfel, nu putem continua împreunăși cred că , până la urmă, este o situație pe care o înțeleg foarte bine și cetățenii”, a precizat el.

Șeful democrat-liberalilor a avut o poziției categorică și vizavi de ședința desfășurată, de curând, în A.T.O.P. pe care primarul municipiului o considerăo gafăde proporții a pesediștilor vâlceni. Ca urmare a discuțiilor purtate în cadrul A.T.O.P comisarului șef al Inspectoratului Județean de Poliție, Florian Marin, i s-a conferit dreptul, prin vot, de a participa la ședințele din teritoriu. În acest fel, susține președintele PD-L Vâlcea, s-a procedat la politizarea poliției, fapt ce poate avea grave repercusiuni asupra imaginii instiuției. „Sunt surprins de modul în care PSD încearcă să-și acopere greșelile proprii, folosind A.T.O.P-ul. Dar, până la urmă, pot înțelege și de ce se întâmplăacest lucru. Aici, au majoritate. Altăgafămare este ședința Colegiului Prefectural, unde șeful CJ și prefectul au ținut ședințe cu iz politic. În loc sărezolve problemele cu care se confruntă județul, cetățenii, ei par preocupați, mai degrabă, să-i jignească pe colegii mei de partid”, a mai spus, pe un ton dur, primarul Mircia Gutău.

Vâlcu militeazăpentru responsabilitate politică

Refuzând săse mai poarte „cu mănuși” atunci când vine vorba de colegii de alianță, Gutău a declarat că , de acum încolo, va avea o atitudine fermăși nu va mai permite colegilor social-democrați o atitudine publică de Continuă defăimare a partidului pe care-l conduce. „Când suntem de Față , ne pupăpantofii ( PSD – n.r.), iar atunci când nu suntem acolo, ne jignesc și aruncă cu noroi. Deci, ori albă, ori neagră”, a mai adăugat el. Prezent și el la conferința de presă , deputatul Samoil Vâlcu a făcut și el câteva aprecieri cu privire la tema abordatăde șeful său de partid, spunând că situațiile neplăcute sunt la ordinea zilei, lucru care nu înseamnă , în opinia sa, că parteneriatul pentru România trebuie pus în pericol. „Ne-am angajat în a gestiona cu responsabilitate criza din țara asta și așa trebuie săfacem. România are nevoie de reformă , nu de certuri”, a menționat parlamentarul.

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.