Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Primul pas pentru CSM

Fotbal, Liga a II-a

” După ce FC Drobeta s-a retras din campionat, iar FC Baia Mare și Jiul Petroșani sunt pe marginea prăpastiei, vâlcenii au scă pat în mare parte de emoțiile retrogradării ” un rezultat pozitiv la Covaci ar simplifica și mai mult misiunea oltenilor

După ce a pierdut mai bine de o echipă, se părea că misiunea CSM-ului de salvare de la retrogradare devine una greu de realizat. În pauza competiționalăînsă , în Seria a II-a, s-au întâmplat multe evenimente în favoarea trupei antrenate de Alin Artimon. FC Drobeta Turnu Severin a anunțat că nu mai poate continua competiția și s-a retras din campionat și deja a doua retrogradatăse știa, După ce în tur CFR Timișoara renunțase la luptă. Mai mult decât atât, alte două formații, FC Baia Mare și Jiul Petroșani, au grave probleme financiare și le va fi greu, dacă nu imposibil, săse redreseze în timp util.

CSM a stat în prima etapăa turului de campionat și va debuta în anul 2010 în deplasare, pe terenul ultimei clasate, Fortuna Covaci. Gruparea din Timiș a acumulat până acum numai 10 puncte, dar s-a întărit mult în pauza competiționalăde iarnăși sperăsă rămână în eșalonul secund. Fortuna a demonstrat că are forțămai mare chiar în prima etapă, atunci când a plecat cu un punct de pe terenul Daciei Mioveni, După 90 de minute pe care putea chiar săle câștige.

Rezultate

UNIV. Cluj – GAZ METAN Craiova 0-0

CS DACIA Mioveni – FORTUNA COVACI 0-0

FC DROBETA Tr. Severin – FC SILVANIA 0-3

(gazdele s-au retras din campionat)

FC ARIEȘU Turda – MINERUL Lupeni 1-3

CS MUREȘUL Deva – CS Otopeni (amânat)

UTA Arad – FC Baia Mare (amânat)

AS FCM Târgu Mureș – SC FC Argeș SA (amânat)

Jiul Petroșani – FC Bihor

(gazdele nu au fost programate)

CSM Râmnicu Vâlcea a stat