Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Primarul Stănică își vede liniștit de administrație

” Urmeazăturul doi la Mihăești

Primul tur al alegerilor locale care au avut loc duminica trecută, în comuna Mihăești, nu au desemnat un câștigă tor. S-a ajuns în tirul doi de scrutin, în care se vor confrunta actualul primar, Nicolae Stănică , și candidatul PIN, Constantin Bărzăgeanu. Rezultatul înregistrat l-a luat prin surprindere pe actualul edil. Acesta ne-a declarat: „Măașteptam săfiu câștigă tor din primul tur. Nu este nimic, mergem în turul doi. Respect regulile democrației și este normal săfie așa. Felicit contracandidatul meu pentru performanța obținută. Rezultatele alegerilor mi-au dat de gândit, ca urmare trebuie săgăsesc care este nemulțumirea celor care nu m-au votat, săcaut să măapropii de problemele lor și săle rezolvăm. Votul cetățenilor este cel mai bun barometru pentru un primar, pentru un ales în general. Locuitorii comunei pe care o conduci sunt cei care îți spun dacă ai greșit, dacă ai procedat corect și în beneficiul comunității. Dacă nu ți-ai îndeplinit promisiunile electorale, cu siguranțăvei fi sancționat la alegeri. Sunt încrezător în ce va urma. Am de partea mea realizările, sunt convins că toți adversarii mei vor trebuii să-mi recunoască munca. Măbazez pe sprijinul echipei pe care o am, vrem săpurtăm discuții individuale cu votanții din comună. Îi rog și pe această cale săiasăcu toții la vot, indiferent de preferința pe care o au. Viitorul comunei va fi hotărât de cei care se vor prezenta la vot în 15 iunie”. – ne-a declarat primarul Stănică .

Un bun organizator și politician, edilul din Mihăești a și demarat organizarea scrutinului pentru alegerile din turul doi. De profesie militar de carieră, maiorul Stănică a convocat o ședințăde partid în seara zilei de Marți cu organizația de partid din comună. S-a pus la punct o strategie care va fi urmată, „militărește”, de colaboratorii săi. Cu acordul primarului Stănică , dăm publicității o parte din strategia conceputăpentru a câștiga în echipăPrimăria Mihăești, în duminica de 15 iunie a.c.: „Trebuie săacționăm concertat, trebuie săne facem mai bine cunoscute intențiile, planurile de viitor, de construcție edilitarăpentru comună. În acest scop am decis ca în aceste zile săavem dialog cu câți mai mulți alegători din comună. Trebuie săexplică m pe înțelesul fiecă ruia ce ne propunem sădezvoltăm, săfacem și ce mai avem de finalizat. Trebuie săne facem cunoscute realizările, trebuie săne debarasăm de modestie și să” ne lăudăm” public cu activitatea și rezultatele pe care le avem în cei patru ani care au trecut de când am preluat mandatul de primar. Trebuie săconvingem câți mai mulți votanți săiasăla alegeri. Din sondajul pe care l-am făcut imediat După primul tur am constatat că au fost săvoteze în Mihăești, aproximativ, puțin peste jumătatea celor cu drept de vot.. S-au prezentat la urne 3195 de alegători din totalul de 5339. această situație trebuie săse remedieze, trebuie săconștientizăm oamenii de importanța dreptului democratic pe care îl au. Fiecare vot este important, conteazăfiecare opțiune pentru administrația care va coordona dezvoltarea comunității în următorii patru ani. Milităm pentru o prezențămasivăla urne a cetățenilor din Mihăești. Sunt convins că rezultatul care se va înregistra După turul doi al alegerilor va fi unul corect, va fi reprezentativ pentru majoritatea consătenilor mei. Cum este normal majoritatea decide într-o societate democratică . Sunt optimist, sunt convins că eu și echipa pe care o conduc în primărie vom fi câștigă tori în turul doi al alegerilor”. -a încheiat primarul Stănică .

L-am părăsit pe edil care se grăbea săasiste la începerea lucrărilor de asfaltare a unei străzi. În 24 de ore calea de acces de la biserica din Mihăești și până la Sanatoriul TBC din localitate va fi asfaltată. De Ziua Eroilor (5 iunie a.c.) primarul Stănică va aduce prinosul de recunoștința celor că zuți pe câmpul de luptă, în cele două Războaie Mondiale.

P.S.Săptămâna viitoare este programatăinaugurarea conductei de alimentare cu apăa satelor Negreni și Buleta. Primarul Stănică își vede liniștit de administrație.