Acasă Arhiva 2 Primarul Rou e făcut maroniu

Primarul Rou e făcut maroniu

 La Bujoreni,

În numerele trecute ale publicației noastre, atrăgeam atenția opiniei publice asupra faptului că primarul comunei Bujoreni, Alexandru Roșu, este un individ certat cu legea și hulit de majoritatea celor care i-au dat votul de încredere, datoritămodului dictatorial în care se comportăîn instituția pe care o conduce. Paralel cu problemele și doleanțele locuitorilor, pesedistul trage spuza pe turta lui, acționând în interesul unui cerc de influență, care a avut, pentru comună, un rol distructiv.

Pentru a demonstra că cele relatate de noi au un real suport în realitate, în rândurile de mai jos dăm publicității o scrisoare primităprin poșta electronică a redacției noastre, de un cetățean nemulțumit care susține că impostura primarului a devenit de netolerat.

” Redacția

Am primit, prin poșta electronică :

” de cosma dorel (adresa: 80.96.50.*) (2010-01-15, 09:07:20):

Este necesară schimbarea urgentăa primarului și demiterea întregului Consiliu local. Cu excepția d-lui Gângu și a altor câțiva consilieri care au mai făcut câte ceva, toți trebuiesc schimbați. În satul nou înființat – Malu Alb, situat la 4 km de Râmnic, se trăiește ca în evul mediu. Întunericul și noroiul domnesc ca la ultimul că tun din țară . Nu același lucru se poate observa în zona de reședințăa d-lui viceprimar, unde existăasfalt și iluminat public atât noaptea cât și până dimineața târziu. La diverse solicitări ale unor cetățeni li s-a răspuns că zona este locuităde oameni cu bani și ca atare să-și rezolve problemele pe cont propriu. Singurul lucru de care am beneficiat, în satul Malu Alb, a fost introducerea, cu greu, a rețelei de apăpotabilă. După ce am balastat drumul pe banii noștri, au venit cei de la primărie, într-o perioadă electoralăși l-au amenajat cu macadam, lucrare total nesupravegheată, lăsând la aprecierea șoferilor care asigurau transportul macadamului unde și cât sădescarce, ceea ce a condus la bișnițăreli și la confirmări de curse, După părerea mea nejustificate. La scurt timp, s-a spart drumul, ca în toată țara de altfel, realizându-se rețeaua stradalăde apă. Pământul rezultat a fost înșirat pe drum și din această cauzădrumul, și astăzi, e aproape impracticabil. La acest fenomen au contribuit și o serie de cetățeni care au debarasat din gospodarii tot felul de deșeuri și grămezi de pământ pe care le-au înșirat pe drum, fără ca autoritățile locale săse sesizeze și săintervină. Cu un cuvânt, HAOS, asta guverneazăsatul Malu Alb și totala indiferențăa administrației locale care este absentădin viața comunității. Personal, voi refuza plata impozitului anual, până la reglementarea situației și până ce autoritățile locale nu vor înțelege că au obligații Față de comunitatea care i-a ales. Salut inițiativa dumneavoastrăde a semnala nereguli sau activități necorespunzătoare ale autorităților locale. Vămulțumesc.

 

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.