Acasă Arhiva 2 Primarul din Frâncești, șantajat cu poze deocheate

Primarul din Frâncești, șantajat cu poze deocheate

 ȘANTAJ. Primarul comunei Frâncești, Daniel Nicolaescu povestește că a fost șantajat, de un anume Marian Badea, să-i dea mai multe mii de euro. Badea, despre care se spune că ar fi fost amantul soției primarului vâlcean, susținea că deține o serie de fotografii compromițătoare, care o înfățișeazăpe femeie într-o posturămai mult decât indecentă. Mai exact, șantajistul spunea că are poze cu Ionela Nicolaescu în timp ce făcea sex oral. Deși am încercat în repetate rânduri, primarul nu a putut fi contactat telefonic de redactorii publicației noastre. 

 

Marian Badea, cel despre care se spune că este amantul Ionelei Nicolaescu, are 31 de ani și este șofer la firma de transport „Dacos”. Primarul comunei Frâncești susține că soția sa a avut o aventurădestul de lungăcu bărbatul că ruia a trebuit să-i dea bani mulți pentru a păstra tăcerea în legăturăcu presupusa relație extraconjugalăpe care o avea cu acesta. Mai mult, Badea i-a spus lui Nicolaescu că se aflăîn posesia mai multor fotografii, care o înfățișeazăpe Ionela în timp ce întreține raporturi sexuale orale cu un individ. Șantajul a durat mai bine de trei ani, timp în care amantul s-a ales cu bani frumoși. Banii, așa cum conveniseră, ajungeau, lunar, la Badea, care i-a spus, încă de la început, că în cazul în care întârzie cu plata, va da toată povestea în vileag. Astfel, la anumite intervale de timp, Daniel Nicolaescu era nevoit să-i dea amantului soției sale sume cuprinse între 1.000 și 2.500 de euro. În plus, bărbatul a reușit să-l convingăpe primar să-i dea, prin încredințare directă, o lucrare în valoare de peste 15.000 de euro.

După ce a aflat că a fost înșelat cu un alt bărbat, primarul Nicolaescu, povestește soția sa, a început s-o agreseze fizic, de multe ori, chiar în fața copiilor. Ba mai mult, ea își acuzăsoțul că este un împătimit al jocurilor de noroc, pierzând în cazinourile vâlcene sume colosale. Ea mărturisește că a încercat să-l readucă pe drumul cel bun, însă , de fiecare dată, s-a lovit de reticența sa de a înțelege că se îndreaptăspre pierzanie. În consecință, mărturisește femeia, După mai bine de 11 ani de că snicie, a luat decizia săintenteze divorț, nemaisuportând coșmarul în care era nevoităsătrăiască .

Nu recunoaște că Badea i-a fost amant

Pe de altăparte, însă , Ionela susține sus și tare că nu a avut niciun fel de relație de naturăsexualăcu Marian Badea, recunoscând, totuși, că o mai ajuta cu bani din când în când.

Aproape falit și refuzând să-i mai dea bani șantajistului, Daniel Nicolaescu a mărturisit întreaga poveste procurorilor. La începutul acestei luni, aceștia au obținut un mandat de arestare de 29 de zile, emis de Judecă toria Sector 5, pe numele că ruia, de altfel, s-a început și urmărirea penală.

Potrivit unui comunicat al Parchetului General, Marian Badea este, în prezent, anchetat pentru șantaj calificat, în sensul că l-ar fi obligat pe Daniel Nicolaescu să-i dea, la diverse intervale de timp, sume între 1000 și 2500 de euro, pentru a nu da publicității poze compromițătoare cu soția sa. În data de 2 septembrie 2009 procurorii i-au făcut un flagrant bărbatului, acesta fiind prins în momentul în care primea de la primar un plic ce conținea suma de 3.500 de lei, la restaurantul Topologul din Milcoiu.

Daniel Nicolaescu a mai povestit că era amenințat, în mod frecvent, prin intermediul SMS-urilor, dar și direct de Badea și câteva cunoștințe de ale sale. În momentul în care a fost prins în flagrant, șantajistul le-a spus oamenilor legii că banii pe care-i luase de la Nicolaescu reprezentau, de fapt, tranșe dintr-un împrumut de 16.000 de euro pe care primarul l-ar fi făcut, cu ceva vreme în urmă, la el.

 

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.