Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Primarul Daniel Mușat îl susține pe Cristian Buican

 Pentru funcția de deputat în Colegiul Brezoi

Comuna Milcoiu a fost una dintre localitățile neglijate de administrația localăprecedentă. însă , din iunie 2008, Milcoiu are o nouăechipăde conducere, tânără, energică și de cuvânt. Daniel Mușat și Gabriel Dina au făcut tot ce se putea în cele 5 luni de când au ajuns în Primărie. Școlile și-au schimbat înfățișarea și au fost igienizate. S-a adus mobilier nou, s-au găsit soluții pentru realizarea unor grupuri sociale. Primarul și viceprimarul localității au reușit săobținăo finanțare de 800 de milioane de la Guvern și repartizarea unui microbuz școlar. Comuna este din nou iluminatăstradal.

Primarul Mușat a reușit săfacă în doar câteva luni ceva pentru semenii săi, într-un timp atât de scurt formând o echipăcompetentăcu viceprimarul liberal Dina Gabriel și bazându-se pe sprijinul unui om cinstit și de caracter, care a contribuit și va contribui în continuare la dezvoltarea județului Vâlcea. Acesta este Buican Cristian, candidat la Colegiul Uninominal Nord, colegiu din care face parte și localitatea Milcoiu.

Cristian Buican este cunoscut de că tre vâlceni ca fiind un om care nu promite, ci face, dovadăfiind dezvoltarea infrastructurii din atâtea comune din nordul județului și nu numai. însă , un alt lucru pentru care Cristi Buican este cunoscut, e faptul că i-a ajutat pe toți cei care i-au cerut sprijinul, indiferent de culoarea politică . „Nimeni și nimic nu măva împiedica săfiu un deputat pentru toți vâlcenii. Voi ajuta oricare primar sau viceprimar, indiferent din ce partid face parte. Voi avea ușa de la biroul meu deschisăpentru toți vâlcenii, așa cum am avut-o și în Consiliul Județean. Eu nu am ținut seama de culoarea carnetului de partid atunci când a trebuit sămuncesc pentru populația acestui județ și nu o voi face nici ca deputat”, a declarat Buican Cristian.

Cristian Buican s-a întâlnit recent cu autoritățile locale din comuna Milcoiu, pe care le-a asigurat de sprijinul său necondiționat. Om al faptelor și nu al vorbelor, tânărul liberal va suporta din propriul buzunar o sponsorizare de câteva zeci de milioane de lei pentru realizarea unui monument al eroilor în centrul localității. „Am făcut acest gest pentru că localitățile au bani puțini și nu-și permit săaloce fonduri prea mari pentru astfel de proiecte. Trebuie săne respectăm înaintașii, pentru că doar așa vom câștiga respectul urmașilor”, ne-a declarat Buican. Acesta i-a asigurat pe primar, viceprimar și consilierii locali că va pune umărul la Ministerul Internelor și Reformei Administrative pentru alocarea fondurilor necesare unui studiu de fezabilitate în vederea realizării extinderii rețelei de apăși modernizării unor drumuri comunale. De asemenea, comuna Milcoiu va primi fonduri în vederea reabilitării a două școli, tot prin implicarea lui Cristian Buican. Nu în ultimul rând, liberalul va discuta cu șefii Inspectoratului de Stat în Construcții și ai RAPPS, pentru transferul unui autoturism Primăriei Milcoiu, dat fiind că aceasta nu are în acest moment nici un mijloc de transport.

Primarul Dan Mușat este unul dintre puținii edili care au înțeles beneficiile votului uninominal, șansa de a vota oameni și nu liste de partid. „Sunt foarte mulțumit de delimitarea colegiilor uninominale și de faptul că Milcoiu face parte din colegiul pe care candideazăCristi Buican. Astfel, am posibilitatea săvin în fața cetățenilor care m-au ales și care au încredere în mine și săle transmit că trebuie votați oameni de caracter, serioși, care pot ajuta la dezvoltarea infrastructurii din localitate. În societatea de astăzi, se alocă fonduri aproape numai în funcție de culoarea politică , prin urmare, este posibil ca localitatea Milcoiu săfie uneori lăsatămai la final… însă , știu că Buican Cristian nu ține cont de aceste aspecte și că va fi mereu un prieten al comunei noastre, lucru pe care l-a și arătat”, a declarat primarul Daniel Mușat.