Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Prăpădiții de la „Ziarul de Vâlcea”

În unul din cele mai inutile ziare din județul nostru – am vizat aici „Ziarul de Vâlcea” – au loc linșaje mediatice, comise la comandă, împotriva unor personalități ale societății noastre, ce nu se aflăîn anturajul sau pe placul unor familii de afaceriști locali, murdărindu-le, celor atacați, imaginea publică și demnitatea. Pe parcursul întregii campanii electorale din acest an, doi politicieni vâlceni au făcut obiectul unor calomnii și insulte, injurii sau minciuni, ceea ce a revoltat electoratul care, la urne, s-a manifestat în favoarea lor, trimițându-i pe calomniați, prin vot, acolo unde ei și-au dorit și au concurat. Aceștia sunt Ion Cîlea și Dumitru Persu. Primul a ajuns cu brio președinte al Consiliului Județean Vâlcea și cel de-al doilea consilier județean, propozabil pentru funcția de vicepreședinte al aceleiași instituții. Nu puțini sunt aceia care știu că pesediștii Cîlea și Persu au acționat ferm în scoaterea în decor a familiei Ion și Maria Tudor care puseserămâna pe organizația municipalăPSD Rm. Vâlcea, intenționând săfacă același lucru și cu organizația județeană . Și cum „Ziarul de Vâlcea” este „tonomatul” familiei Tudor (dar și a alteia că reia nu-i înțelegem co-participarea!) și în campanie a fost murdărită(fără succes!) imaginea lui Ion Cîlea, acum, tot prin el s-a declanșat un atac mârșav asupra lui Dumitru Persu, prin limba des folosităa pseudo-ziaristului Traian Guminski. În numărul trecut, prăpăditul ăsta a publicat un articol intitulat „Aventurile sexuale ale Persanului”, aluzie la Dumitru Persu, afirmând că „patronul unui foarte cunoscut club de noapte (care funcționeazăși în sistem de pensiune) din municipiul Rm. Vâlcea”, l-ar fi contactat „pentru a-și exprima regretul și surprinderea că un imoral, precum politicianul D.P. dorește o funcție înaltăîn peisajul politico-administrativ al județului nostru”. Apoi, a continuat, spunând că „omul ne-a pus la dispoziție un DVD în care „venerabilul” D.P. este surprins în niște situații mai mult decât jenante, în compania unor fătuci, care nu par a avea mai mult de 18 ani”. Specificând că s-a „crucit de perversiunile văzute”, Guminski a amenințat că va posta imaginile ce pretinde că le are pe site-ul www.youtube.com. Totul este o aiureală, o minciună, cu antecedente, fiind reluatătema de șantaj făcutăasupra primarului Mircia Gutău și tot de prăpăditul nominalizat.

 

Calomnii la tot pasul

 

Curioși de a afla adevărul, am luat la pas toate pensiunile din zona de nord a municipiului Rm. Vâlcea, verificând informația lansatăde Guminski. În tot Râmnicul și în acea zonă, singura pensiune care funcționeazăși noaptea (dar nu în regim de club de noapte, care nu existăîn zonă!) este „Riviera”, proprietatea omului de afaceri Gheorghe Udubae. Acesta a fost surprins de cele ce a citit și, ca săse punălucrurile la punct, ne-a declarat: „Este o minciunăordinară. Domnul Persu nu a venit niciodatănoaptea în pensiunea mea și nici nu este genul descris de ziaristul care nu a avut nici măcar curajul să-și semneze porcă ria, dar recunosc stilul lui Guminski. Prin această calomnie s-a adus atingerea imaginii firmei și a demnității mele. Îmi voi conjuga efortul cu cel al domnului Persu și, împreună, îl vom da în judecatăpe calomniator și ziarul ce-l găzduiește. Se știe bine câte procese au acești pseudo-ziariști (Guminski și Pârnău -n.r.) și nu-i voi lăsa până nu-mi voi repara onoarea batjocorită”. Pentru cine se pricepe la jurnalism, nu este o enigmămodul în care autorul calomniilor a încercat să-și ascundărăspunderea juridică , mai întâi prin nesemnarea articolului, apoi prin menționarea unui club de noapte cu regim de pensiune (în speranța că vor mai fi și altele decât cel al afaceristului Udubae) și folosirea inițialelor celui calomniat „D.P.”. Numai că dilentantismul și nebunia ce-l dominăpe Guminski trezește compătimire și prostia l-a vândut. Este evidentăintenția de a-l denigra pe Dumitru Persu aflat în poziția de propozabil la funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean, ca urmare a semnării unui protocol NEACATABIL între PSD și PD-L. Sunt suficiente datele rezultate, în subsidiar, din articol, pentru ca prăpăditul de Guminski săfie deconspirat.

 

Ling Cha Puck vorbește?

 

Din totalul mizeriei publicate de Traian Guminski, ne-a distrat afirmația acestuia că s-a „crucit de perversiunile” ce zice că le-ar fi văzut pe DVD, făcute de Dumitru Persu. Formidabil, ne-am zis! Guminski vede o așa-zisăbârnădin ochii altuia, neglijându-și-o pe a sa. Păi, nu circulăprin municipiu filmulețul cu Traian Guminski care „editorializa”, cu limba și banana, o tânărăce fusese „lucrată”, „la poștă”, de șapte tineri și nesimțita nu trecuse pe la baie săse spele? Dacă până acum am fost reținuți în a posta filmul porno de 13 minute pe site-ul www.youtube.com, de acum o vom face, negreșit. Despre subiectul batjocorit la comandă, Guminski nu are nici o dovadăși, deși a promis, veți vedea că nu va prezenta nici o imagine reprobabilăcu acesta sau, dacă o va face, va apela la un fals grosolan, la un trucaj asemănător prezenței sale de impostor în presă și la firma unde lucrează. Pentru care va da socotealăîn instanța de judecată.

 

Prală-i în spatele lui Guminski

 

Ștefan Pralăeste consilier județean PSD și, până nu demult, a fost prieten cu Dumitru Persu, care l-a lansat în politicul mare. Dintr-un individ modest (chiar foarte modest social, intelectual și cultural) a ajuns un pseudointelectual, făcând niște facultăți și masterate (în balconul particular al învățământului superior) și, drept urmare, pofta i-a venit mâncând. Rând pe rând, s-a vrut președinte executiv al PSD, președinte al Consiliului Județean, acum vicepreședinte al CJ și, mai la toamnă, se vrea deputat. Pentru a-și împlini visul, Pralăjoacă și atacă pe toate fronturile, dar, ca un laș ce este, o face de După cortină. În lupta pentru funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean el este susținut de Maria Tudor, care vrea – prin orice mijloace – să-și impunăomul său în această demnitate, dar și săse răzbune pe Dumitru Persu – omul care a salvat organizația social-democratăde monopolul baronilor Tudor. Ștefan Pralăeste cel care i-a spus minciuni despre Dumitru Persu „tonomatului” Guminski, comițând o diversiune aproape copilărească , în speranța că nu va fi descoperit. Numai că prăpăditului de Guminski, din poveștile trădătorului pesedist, a reținut și că unei ziariste de la noi i s-ar fi dat „două hârtii cu poza lui Mihai Eminescu” pentru a se declanșa un „abject atac” împotriva informatorului său, ceea ce-i pe jumătate adevărat. Colegei noastre i s-au dat două hârtii cu poza lui Caragiale, reprezentând c/v combustibilului consumat de mașina redacției, în campania PSD, ca urmare unui contract încheiat cu reprezentanții partidului. La acest eveniment au fost de Față Ioana Liță, Dumitru Persu și Ștefan Prală. Ceea ce nu mai trebuie demonstrat. Cine-i informatorul? După cum se vede, prostia se plătește

 

Impostorul

 

Ștefan Prală, prin prezența sa socială, murdărește politicul județean. În jurul lui, totu-i fals. Fals revoluționar, fals intelectual, fals om de afaceri și fals politician. Pentru noi, biografia lui nu mai are secrete. Știm mai multe decât poate el crede că știm. Și, dacă până acum nu l-am arătat cu degetul, a venit vremea săo facem. La fel ca și Guminski – perversul congenital care vorbește despre imaginare perversiuni ale altora, Pralăștie bine „jocul” cu fetițele în curtea casei sale din Bujoreni sau la barurile de noapte. Suntem în posesia unei declarații a unei tinere râmnicene ce a fost dusăde el la Brașov, la barul „colegului” său de revoluție – Codrin Ștefănescu, pentru a „baleta”, cu clienții de noapte. Apoi, avem imagini și declarații cu prezența unei rulote situatăîn fundul grădinii casei sale – unde dădea chefuri cu personalități vâlcene – rulotăfolosităpentru „odihna” chefliilor obosiți și pofticioși. Săfie numai o calomnie informația tot mai vehiculatăcă Ștefan Pralăînregistreazăaudio și video pe toți cei care intrăîn compania sa, la chefuri și la întâlniri oficiale? Ar mai fi multe de spus despre acest individ, dar așteptăm episodul II al articolului „Aventurile sexuale ale Persanului”, promis de Guminski și vom reveni cu informații mult mai ample și la obiect. Președintele PSD Ion Cîlea a promis că După alegeri va face curățenie la PSD. „Curățirea” lui Pralăar trebui săse facă înainte de actul votării pentru funcția de vicepreședinte al CJ, pentru că acesta va trăda, cu Biblia în mână. Veți vedea. Are vocație de trădător. Întrebați-l pe peremisto – liberalul Ion Nicolae (vom reveni)

 

 

* PRÃPÃDÍ//T ~tă(~ți, ~te) 1) v. A PRÃPÃDI și A SE PRÃPÃDI. 2) (despre obiecte, clădiri etc.) Care a ajuns într-o stare rea sub acțiunea unor factori nocivi; deteriorat; uzat. 3) și substantival (despre persoane) Care este distrus fizicește sau/și moralicește; epuizat; vlăguit. ♢ Om ~ om care trezește compătimire. 4) Care este foarte sărac. /v. a (se) prăpădi