Acasă Arhiva 2 Petre Ungureanu se crede șef peste femeile de serviciu din Prefectură

Petre Ungureanu se crede șef peste femeile de serviciu din Prefectură

 Și-a descoperit o nouă vocație

 

LENEȘUL. Nu mai este niciun secret că subprefectul Petre Ungureanu, cunoscut, mai degrabă, sub numele de „Bebe Sexologu'”, freacă , cât e ziua de lungă, vorba lui Gutău, „mangalul la rece” și taie frunzăla câini, cu mare sârg. „Sexologu„, se aude la bursa zvonurilor, este din ce în ce mai supărat că trebuie săse trezească dimineața, devreme, pentru a veni la serviciu.

 

Numit subprefect, printr-un concurs ciudat și totodată, absurd de împrejurări, lui Ungureanu i-a fost datăsăpoarte o că ciula prea mare pentru capul său, ce-l face săprivească spre o realitate virtuală, unde, nu se poate regăsi. Pentru el, noțiunea de înalt funcționar public apolitic a rămas, de multișor, doar la noțiunea de concept, o utopie. De dimineața până seara, subprefectul, spun cârcotașii, face politică în instituție, mai ceva ca în sediul de partid. Fiind unul dintre cele mai bogate personaje (a)politice, Ungureanu este, în exces, preocupat săstrângăcât mai mulți bani la ciorap. Și a reușit, influent cum este, sămai achiziționeze, prin județ, câteva hectare bune de pământ, pe care, spun unii, are de gând săle vândăla un preț bun, când o trece blestemata de crizăFinanciară . Potrivit declarației sale de avere, Petre Ungureanu a strâns proprietăți peste proprietăți, cât pentru zece vieți. El deține nu mai puțin de patru terenuri intravilane, două în Bujoreni, unul în Rm. Vâlcea și altul în Sf. Gheorghe și două extravilane. Pe lângă acestea, el este și proprietarul unei case de locuit și al unui apartament, ambele poziționate în Râmnic, dar și al unei case de vacanțăîn Sf. Gheorghe. Și pentru că este un individ că ruia îi place săse relaxeze privind măreția naturii, Ungureanu are în „dotare” o șalupăși o barcă pe care a achiziționat-o în anul 2008. Anul trecut, acesta a vândut jumătate dintr-un teren contra sumei de 312 mii lei, crescându-i contul bancar. Apoi, e mail deține și titluri de stat în valoare de 3 miliarde lei vechi, iar în calitate de parlamentar a câștigat anul trecut aproape 70 mii lei, sumăla care se adaugăși veniturile din avocaturăde peste 17 mii lei. Deși are barcă , șalupă, terenuri și case, Ungureanu susține, în declarația sa, de avere că nu și-a cumpărat mașină.

Program După bunul plac

Plictisindu-se teribil, datoritălipsei de activitate, Petre Ungureanu, cât e ziua de lungă, se spune pe la colțuri, dăordine femeilor de serviciu din instituție, pe care le pune săfacă curățenie, în toate cotloanele, doar, așa, ca săse simtă și el șef. Urlăla ele, le jignește, le ține teoria chibritului, le povestește despre moartea timpurie a că prioarei și despre faptul că atunci când va urca, în funcție, pe scara ierarhică o săfie zbir. Acest subprefect neîmplinit, din punct de vedere profesional, are trasate, prin fișa postului, ca atribuții de serviciu, rezolvarea problemelor de fond funciar. Dar, n-ai săvezi! I se pare greu, așa că preferăsăstea lipit de scaun, sălenevească , dând ordine tuturor celor care-i ies în cale, doar pentru a-și arăta autoritatea, existentădoar în mintea lui. Iar atunci când, printr-o minune, își dezlipește fizicul de scaunul moale în care „locuiește” și ajunge în județ, se plimbăca o nălucă , fără săobserve realitatea ce-l înconjoară. Obosit și plictisit de toate problemele de peste zi, pe la ora 14.00 – lucru care se întâmplăzilnic, pleacă acasă, mulțumit că a „muncit” pentru binele județului. Și pentru că tot am vorbit de problemele de fond funciar, și despre lucrul acesta am mai scris, încă , Prefectura Vâlcea nu ne-a lămurit dacă Ungureanu este sau nu incompatibil cu funcția pe care o ocupă. După cum bine se știe, Petre Ungureanu este secretar al Comisiei de Fond Funciar din cadrul Prefecturii, iar soția sa, avocatul Anca Ungureanu, apărăfoarte multe cauze în probleme de acest gen, inclusiv în cazul stațiunii pomicole de la Bujoreni. Ciudat, nu? Și am mai auzit ceva că „Sexologul” Continuă săumble prin periplurile sale prin județ cu mașinile Prefecturii, fără nicio jenă, fără sădea socotealăpentru kilometrii parcurși degeaba și benzina consumatădin bani publici. În jurul acestor lucruri, s-a așternut tăcerea și cu toții au băgat capul în pământ, ca struțul, prefăcându-se că nu văd, nu aud și nu știu. Oare?

 

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.