Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

PD-L va avea soarta PNÎCD

 Anuța Handolescu lovește în PD-L/În opinia fostului prefect

Dacă PD-L nu-și schimbă”pielea”, va rata viitoarele alegeri prezidențiale, afirmațiile aparțin fostului prefect de Vâlcea, Anuța Handolescu, fost membru marcant al PD Vâlcea.

,,Dacă Partidul Liberal Democrat vrea sămai rămână în eșichierul politic și sănu aibăsoarta PNÎCD, prin Convenția Democratică din 2000, trebuie săscoatăîn Față oameni politici care sănu pice guvernul. Dacă vor rămâne cu primul ministru, lider de partid, miniștrii vicepreședinți și secretarii de stat, secretari în interiorul partidului, riscă săpățească același lucru ca și PNÎCD, săiasăde pe eșichierul politic. Săștiți că nu glumesc când spun acest lucru, dacă dăm filmul înapoi vom vedea că PNÎCD a avut lipiți liderii politici de guvernare și PD -ul în vremea aceea, 1996 -2000, a suferit extraordinar de mult, viața este din ce în ce mai grea, eticheta guvernării care se reflectăîn nivelul de trai al populației pusăca o sintagmăpe o formațiune politică riscă săo ducă la ieșirea din Parlament. Se vorbește foarte mult de formarea unui partid popular, de schimbarea denumirii, nu cred că se va produce schimbarea denumirii, cred că se va polariza o bucatădin viața politică și se va duce spre acest partid popular european, rămânând ca tarele guvernării, nemulțumirile să rămână pe vechea structurăa PD-L în ideea că în timp aceste tare se vor estompa. Este singura soluție a unei formațiuni politice săse salveze dintr-o guvernare într-o perioadă de criză. Nu este nouă, poate fi urmărităîn istoria recentă, în ultimii 10-15 ani. La acest moment văd un singur om care se profileazăca o persoanăfoarte puternică care săaibăși puterea de a rezista și a se pregăti pentru o eventualăcandidaturăla viitoarele alegeri prezidențiale și acesta este Sorin Frunzăverde. Are și vârsta necesară și capacitatea intelectualăși experiența administrativă. El este cel care a negociat intrarea Partidului Democrat în grupul Partidului Popular European, este cel care are cea mai mare expertizădin punctul de vedere al politicii. Cred că el este cel care va conduce o parte din actualul PD-L în viitorul partid popular, restul partidului va fi sacrificat”, a afirmat Anuța Handolescu.

Fosta democratănu trebuie să-și facă probleme pentru viitorul politic al PD-L, capii partidului lucreazăde zor la acest proiect, iar electoratul va fi mai mult decât încântat de schimbarea PD-L în PP, mai ales că partidul își va păstra cu siguranțăobiceiurile.