Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Pătru candideazăpentru funcția de președinte al Consiliului Județean

La ultima sa conferințăde presă de vineri, 14 martie a.c., liderul PRM Vâlcea, Nicolae Pătru și-a anunțat candidatura pentru postul de președinte al Consiliului Județean Vâlcea. „Eu voi fi candidatul PRM pentru funcția de președinte al Consiliului Județean și veți vedea că atunci când voi ocupa această funcție județul va avea altăFață . Am niște proiecte foarte serioase și sunt, așa cum măștiți, capabil săle duc la îndeplinire”, a afirmat acesta. Totodatăel a adăugat că PRM este pregătit pentru luptele electorale viitoare și că , în curând, va avea loc ședința Biroului Permanent al partidului PRM, ocazie cu care va fi propus președintele filialei municipale Ion Nuică pentru funcția de primar. „El este mai bun decât toți cei care și-au anunțat candidatura până acum. Este un om care a realizat ceva în viața lui și nu afaceri cu statul cum sunt toți ceilalți contracandidați”, a ținut săprecizeze Pătru.

Pătru își supravegheazăcontracandidații

În ceea ce privește lupta pentru primăria Râmnicului, liderul PRM, Nicolae Pătru, a evitat abordarea subiectului despre mapele profesionale ale contracandidaților partidului său, motivând că așteaptăanunțarea oficialăa tuturor celor care se vor duela politic pentru câștigarea fotoliului de primar. Cu toate acestea, el a afirmat că strânge dovezi pentru a da în vileag unele afaceri dubioase ale adversarilor politici, pe care le va da publicității în scurt timp. Nu este pentru prima datăcând Nicolae Pătru încearcă săpăcă lească presa vâlceană . El amânăde fiecare datăprezentarea unor dovezi palpabile până când jurnaliștii își pierd interesul sau își găsesc sursele în altăparte.

PRM stăde vorbăcu oamenii?

Pătru susține că pe adresa partidului vin tot felul de reclamații referitoare la drumurile și podurile de proastăcalitate din județ. „Îmi vin reclamații aproape zilnic, de exemplu la Cernișoara din cauza sustragerii materialelor care trebuiau săintre în construcția podurilor, a capetelor de poduri, a infrastructurii lor sunt fisuri grave în sistemul de rezistențăal acelor poduri. Le-am cerut oamenilor săvinăcu poze pentru a vedea proasta calitate a materialelor”, a precizat liderul PRM. Așteptăm cu mare interes acele poze despre care Pătru a amintit în conferința de presă , dar ne îndoim că vor vedea vreodatălumina tiparului.

Mirabela Fânățan