Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Patru accidente grave la sfârșit de săptămână

 Neatenția face victime

Normal 0 21

O fetițăde numai nouăani a fost grav rănităîn urma unui accident de circulație ca a avut loc în comuna Grădiștea. Lipsa de experiențăși neatenția și-au spus și de data aceasta cuvântul. Autoturismul condus de Maria Crișan a acroșat cu partea stângăFață o bicicletăpe lângă care mergea Livia Popescu și pe al că rei portbagaj se afla fiica sa, în vârstăde 9 ani. În urma impactului, fetița a fost rănită. Ea a fost transportatăla spital, unde s-a stabilit că are multiple traumatisme și contuzii. Conducă toarei auto i s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporalădin culpă.

 

Un că ruțaș a fugit de la locul accidentului

 

Un alt accident de circulație s-a produs în comuna Slătioara și a avut ca principal protagonist un că ruțaș. În timp ce mergea cu că ruța pe stradă, din cauza neatenției, Ion Lupu, a lovit un pieton care se deplasa pe acostament. Victor Pătroi a fost transportat la Spitalul Județean Vâlcea, unde i s-a stabilit diagnosticul: „traumatism toracic stâng cu fracturi costale și traumatism picior stâng cu fracturi falange”. După comiterea accidentului, că ruțașul a părăsit locul faptei. Acesta a fost identificat, iar în prezent cercetările Continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporalădin culpă, dar și părăsirea locului accidentului.

 

Week-end cu final neașteptat pentru câțiva șoferi vâlceni

 

Weekend-ul trecut nu a fost nici el lipsit de evenimente rutiere. Astfel, sâmbătădimineața, în jurul orei ora 07.45, pe Valea Oltului a avut loc un grav accident de circulație. Astfel, Antonio Popescu de 40 ani, din municipiul

București, a condus un autotren tir, tractând o semiremorcă , iar într-o curbădeosebit de periculoasăla dreapta, nu a adaptat viteza de deplasare și a derapat cu spatele semiremorcii, pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu un microbuz condus de Virgil Penescu, din comuna Schitu, județul Olt. Șoferul microbuzului a fost grav rănit, fiind transportat la Spitalul Județean de UrgențăVâlcea.

Sâmbătăseară, în jurul orei 23.10, aflat la volanul propriului autoturism, Dumitru Manciu, din Horezu, nu s-a asigurat la schimbarea direcției de mers spre stânga, fiind lovit în partea stângăFață de un alt autoturism care se angajase în depășirea sa. În urma impactului, autoturismul condus deFlorin Munteanua fost proiectat în altul, ce era staționat pe partea stângăa drumului. Șoferul autoturismului angajat în depășire a fost grav rănit, suferind multiple traumatisme și fracturi.