Acasă Arhiva 2 OMS și ONU, acuzate de bioterorism și intenția de a comite crime...

OMS și ONU, acuzate de bioterorism și intenția de a comite crime împotriva umanității

Trăim într-o perioadă critică pentru omenire. Credem că cea mai mare parte din ceea ce vedem pe posturile tv și auzim la radio fac parte din același program de manipulare mondială. Chiar dacă greșim și nici nu este adevărat ce se spune în articol, trebuie săne așteptăm la așa ceva. Trăim într-o Continuă stare de agresiune a banului asupra sentimentelor umane. Producă torii comandălumea După propriile interese. Nu conteazăce se produce. Să iasă banul!

Pe măsurăce se apropie data eliberării mult-așteptatului vaccin pentru H1N1, o jurnalistăaustriacă de investigații a avertizat lumea că cea mai mare crimădin istoria umanității e pe cale săfie comisă. Jane Burgermeister, că ci acesta este numele curajoasei ziariste, a depus un dosar de acuzare la FBI, împotriva OMS, ONU și a câtorva dintre cei mai sus-puși oficiali guvernamentali și corporatiști, pentru bioterorism și încercarea de a comite crime împotriva umanității. De asemenea, ea a pregătit o argumentare prin care obiecteazăFață de vaccinarea forțată, a că rei legiferare este în desfășurare în America. Aceste acțiuni urmeazăacțiunii sale de punere sub acuzare a Baxter AG și Avir Green Hills Biotechnology, din Austria, pentru producerea unui vaccin contaminat pentru gripa aviară, susținând că acest fapt a fost deliberat pentru a obține profit de pe urma pandemiei.

Afirmații și acuzații, înaintate FBI-ului

Burgermeister prezintădovezi ale actelor de bioterorism, care încalcă legea Statelor Unite, acte comise de un grup ce opereazăîn Statele Unite la indicațiile bancherilor internaționali ce controleazăRezerva Federală, ca și OMS, ONU și NATO. Bioterorismul are ca scop înfăptuirea unui genocid în masăîmpotriva populației americane, prin întrebuințarea unui virus gripal modificat genetic, cu intenția de a cauza moartea. Acest grup și-a alăturat înalți oficiali guvernamentali ai Statelor Unite.

În special, sunt aduse dovezi ca acuzații: Barak Obama, Președintele Statelor Unite, David Nabarro, Coordonator al ONU pe probleme de gripă, Margaret Chan, Director General al OMS, Kathleen Sibelius, Secretar al Departamentului pentru servicii și sănătate publică , Janet Napolitano, Secretar al Departamentului de securitate internă, David de Rotschild, bancher, David Rockefeller, bancher, George Soros, bancher, Werner Faymannn, Cancelar al Austriei și Alois Stoger, Ministrul sănătății din Austria, printre alții, sunt parte a acestui sindicat corporatis al crimei, la nivel internațional, care a dezvoltat, produs, depozitat și întrebuințat arme biologice pentru eliminarea populației Statelor Unite și a altor țări, cu scopul obținerii de câștiguri financiare. Acuzațiile susțin că aceste persoane au complotat alături de alții la conceperea, finanțarea și participarea la faza finalăa implementării programului camuflat pentru arme biologice, program incluzând și companiile farmaceutice Baxter și Novartis. Au făcut asta concepând și apoi eliberând agenți biologici letali, în special virusul gripei aviare și virusul gripei porcine, pentru a avea pretextul programului de vaccinare forțată, în masă, program prin care s-ar putea administra un agent biologic toxic ce ar cauza moartea populației vaccinate. această acțiune este o violare clarăa Actului Anti-terorism prin arme biologice. Acuzațiile ziaristei Burgermeister include dovezi că Baxter AG, subsidiarăa Baxter Internațional, a eliberat în mod intenționat 72 kg de virus aviar, trimis de OMS în iarna lui 2008 că tre 16 laboratoare în 4 țări. Ea susține că aceasta este o dovadăclarăa faptului că agențiile guvernamentale internaționale și companiile farmaceutice sunt implicate direct în producerea, dezvoltarea, fabricarea și distribuirea de agenți biologici clasificați ca fiind cele mai periculoase arme biologice, mortale, menite sădeclanșeze o pandemie și săducă la moartea în masăa populației.

În acuzațiile din aprilie al acestui an, ea a notat faptul că laboratorul Baxter din Austria, presupus a fi unul din cele mai sigure laboratoare biologice din lume, nu a făcut pașii de bazăîn securizarea a 72 kg de agent patogen clasificat ca fiind armăbiologică securizată, permițând amestecarea acestuia cu virusul gripei umane simple și trimițându-l în Orth pe Dunăre. În februarie, când un membru al personalului de la BioTest, din Republica Cehă, a testat materialul destinat vaccinării pe dihori, aceștia au murit. Nu s-a investigat acest incident nici de că tre OMS, nici de UE, nici de autoritățile pentru sănătate din Austria. Nu s-a investigat conținutul materialului virusului și nu s-a publicat nicio informație cu privire la urmarea genetică a eliberării virusului.

Ca răspuns la întrebările parlamentare din 20 mai, Alois Stoger, Ministrul sănătății din Austria, a dezvăluit faptul că incidentul nu a fost abordat ca lipsădin punct de vedere al biosecurității, așa cum ar fi trebuit, ci ca ofensăla adresa codului veterinar. Un medic veterinar a fost trimis la laborator pentru o scurtăinspecție.

Dosarul lui Burgermeister dezvăluie că eliberarea virusului ar fi trebuit săfie un pas esențial pentru declanșarea unei pandemii care ar permite OMS sădeclare pandemie de nivel 6. Ea enumerălegile și decretele care ar permite ONU și OMS săpreia Statele Unite, în cazul unei pandemii. În plus, legislația care solicitărespectarea vaccinărilor obligatorii ar fi pusăîn vigoare în Statele Unite în condițiile declarării pandemiei.

Gripa porcină, o mare minciună

Ea spune că întreaga afacere a pandemiei gripei porcine este bazatăpe o minciunămare cu privire la faptul că nu existăniciun virus natural care săreprezinte o amenințare pentru populație. Ea prezintădovezi ce duc la concluzia că virusul gripei aviare și cel al gripei porcine au fost, de fapt, produse în laborator, folosind fonduri de la OMS și de la alte agenții guvernamentale. această „gripăporcină” este un hibrid format din gripa porcinăpropriu-zisă, gripa umanăși gripa aviară, ceva ce poate veni numai din laborator, conform multor experți. OMS susține că „gripa porcină” se împrăștie și că trebuie declaratăpandemia, ignorând cauzele fundamentale. Virușii ce au fost eliberați au fost creați și eliberați cu ajutorul OMS, iar OMS este responsabilăîn cea mai mare măsurăpentru pandemie. În plus, simptomele presupusei „gripe porcine” nu pot fi diferențiate de cele ale gripei normale. această „gripăporcină” nu cauzeazădecesul mai mult decât o face o gripăobișnuită.

Burgermeister noteazăcă cifrele reprezentând numărul deceselor din cauza „gripei porcine” sunt irelevante și existăclaritate cu privire la modul în care s-a ajuns la acest număr de decese.

Nu existăpotențial pandemic decât în cazul în care se procedeazăla vaccinarea în masă, în intenția de a proteja populația. Existăsuficiente temeiuri de a crede că vaccinările obligatorii vor fi contaminate cu boli special concepute săducă la deces.

Gripa aviarăa ucis în Polonia

Se face referire la un vaccin pentru gripa aviarăal Novartis, cu licență, vaccin ce a ucis 21 de oameni fără adăpost din Polonia în vara lui 2008 și a avut ca „primăurmare” o „ratăde efecte secundare”, astfel îndeplinind condițiile definiției guvernului american pentru o armăbiologică (un agent biologic desemnat săcauzeze o ratăde efecte secundare, de ex. deces sau vătămare) printr-un sistem de transmitere (injectarea). Ea susține că același complex de companii farmaceutice și agenții guvernamentale la nivel internațional, care au dezvoltat și eliberat material pandemic, s-au orientat spre profit, prin obținerea de contracte din declanșarea pandemiei. Mass-media controlatăde grupul ce coordoneazăprogramul „gripa porcină” contribuie la dezinformare pentru a păcă li populația din Statele Unite săse vaccineze. Burgermeister mai susține, în acuzațiile sale, faptul că grupul de companii farmaceutice format din Baxter, Novartis și Sanofi Aventis sunt parte a unui program de arme biologice cu bazele în afară, finanțat de acest sindicat internațional al crimei și conceput săducă la crime în masă, pentru a reduce populația lumii sub 5 miliarde în următorii 10 ani. Planul lor este sărăspândească teroarea pentru justificarea forțării oamenilor sărenunțe la drepturile lor și, de asemenea, săinstituie carantina în tabere FEMA. Casele, companiile, fermele și terenurile celor uciși vor fi gata de înhățare de că tre acest sindicat.

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.