Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

O fetițăde 4 ani răpităde tatăl ei

Marți, 4 noiembrie a.c., polițiștii din Muereasca au fost anunțați de Petre Stoica despre dispariția nepoatei sale, Rodeva Stoica, de numai 4 ani. Micuța a fost luatăde la domiciliul său de că tre bunicii din partea tatălui, care sunt cetățeni bulgari, aceștia plecând ulterior cu fetița sub pretextul că se duc să-i cumpere un cadou.

Mama copilei, Elena Stoica, a avut o relație de concubinaj cu un cetățean bulgar, relație în urma că reia s-a născut Rodeva. Din cauza neînțelegerilor apărute între cei doi, fetița a rămas în grija bunicilor din partea mamei.

Bunicii paterni ai fetiței au venit marți, 4 noiembrie a.c., în comuna Muereasca și, sub pretextul că vor să-i cumpere ceva pentru că se apropia ziua ei, au plecat împreunăspre municipiul Rm. Vâlcea cu un autoturism Lancia înmatriculat în Bulgaria.

În continuare, se efectueazăverifică ri pentru stabilirea cauzelor și condițiilor în care minora a fost luatăde la domiciliul bunicilor săi. S-a dispus de asemenea, punerea în urmărire generală a minorei și a fost instituit consemnul la toate punctele de trecere a frontierei de stat a României prin Inspectoratul General al Poliției de Frontieră. Atât bunicii cât și mama fetiței sunt convinși că este vorba despre o răpire, având în vedere că pe rolul instanței Judecă toriei Rm. Vâlcea existăun proces cu privire la custodia minorei.