Acasă Arhiva 2 O elevăs-a sinucis, aruncîndu-se în Olt

O elevăs-a sinucis, aruncîndu-se în Olt

 Din cauza situației școlare,

Normal 0 21

Vineri, 12 iunie, la orele prânzului, o mamădisperatăa anunțat la 112 că fiica sa de doar 14 ani a dispărut de acasă.

Totul a pornit de la o ceartăzdravănă, pe care mama și fiica au avut-o joi seara. Rezultatele de la finalul anului școlar și numărul mare de absențe au nemulțumit-o pe Mihaela Borcan, din Ionești. În urma discuțiilor contradictorii dintre cele două , tânăra adolescentăa plecat de acasă, fără a da de știre cuiva despre ceea ce avea săfacă . Observând lipsa fetei, disperată, mama a pus mâna pe telefon și a sunat la poliție, reclamând dispariția fiicei sale, Ramona.

Timp de cinci zile, toată suflarea din Ionești, împreunăcu o echipăde cercetare complexă, formatădin polițiști și jandarmi au scotocit localitatea și împrejurimile. Au apărut mai multe ipoteze despre dispariția Ramonei. Mai mulți localnici au susținut că au văzut-o pe fatăîn ziua de vineri, 12 iunie, mergând pe malul Oltului. că utările s-au sfârșit în seara de 16 iunie, când un cetățean din Ionești a anunțat poliția că în barajul din comunăplutește cadavrul unei persoane.

La fața locului s-a deplasat echipa operativădin cadrul Serviciului Investigații Criminale Vâlcea, care a găsit cadavrul la circa 400 metri în amonte de hidrocentrală, pe partea dreaptă. În urma cercetării s-a constatat că era vorba chiar de Ramona. Cadavrul a fost transportat la Serviciul de MedicinăLegalăVâlcea în vederea efectuării necropsiei. „Acesta era într-o stare avansatăde putrefacție. Cauza decesului a fost înecul”, ne-a declarat medicul Florian Ghiță, șeful Serviciul de MedicinăLegală.

Cazul Maria-Ramona Borcan a fost închis, prin sfârșitului tragic al acesteia. Trist, dar adevărat. La doar 14 ani, în urma unor discuții aprinse cu părinții, aceasta și-a încheiat socotelile cu viața.

 

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.