Acasă Arhiva 2 „Nu mă las de fotbal!”

„Nu mă las de fotbal!”

Marinel Stanca spune că va continua recuperarea și va reveni în teren

Fotbalistul vâlcean, Marinel Stanca, este decis săducă până la capăt recuperarea După o serie de operații și sănu abandoneze fotbalul. „Nu mălas de fotbal, nici vorbă. Trag din greu să mărecuperez complet. Sunt accidentat de un an și patru luni, am numărat zilele. Acum îmi e bine, dar mi-a fost și foarte greu. Acum merg zilnic la salăpentru recuperare, doar duminica am liber. În plus, am început și alergările ușoare. Încet, încet, îmi revin. Ce a fost greu a trecut. Eu cred că în maximum două luni voi putea să măantrenez cu echipa și săsper la revenirea pe teren. Nu mai am mult de așteptat și nu se pune problema sărenunț la fotbal la 26 de ani”, ne-a declarat Marinel Stanca. Fotbalistul vâlcean s-a accidentat la un meci amical jucat în pauza de iarnădin 2008 contra Petrolului Ploiești, pe vremea în care antrenor principal al grupării din Zăvoi era Marian Bondrea. A suferit intervenții chirurgicale la menisc, ligamente și rotula piciorului stâng și medicii i-au dat șanse minime sămai revinăpe teren.

În ceea ce-l privește pe golgheterul CSM-ului din sezonul trecut, Enache Câju, acesta Continuă săse pregătească separat, dar are șanse săintre în programul echipei la finele acestei săptămâni, în cazul în care va decide să rămână la Râmnicu Vâlcea. Vârful de atac a suferit o rupturăfibrilarăși a ratat un transfer în străinătate sau la o formație din primul eșalon. „Nu am avut discuția finalăcu conducerea echipei. Înțeleg că ar mai fi varianta unui împrumut la Pandurii Târgu – Jiu, dar nu știu ce va fi. Important este să măfac bine și săjoc. Nu exclud sărămân la CSM până în iarnă, atunci când îmi va fi mai ușor săîmi găsesc o echipă. Deocamdatăfac alergări ușoare, iar de duminică voi crește intensitatea antrenamentelor. Este și varianta de a merge la o clinică particularădin Serbia, dar deocamdatătrebuie săîmi clarific situația, săvăd unde voi juca.”, a declarat Enache Câju.

Altfel, oficialii vâlceni încă nu au aflat cu cine va juca CSM în prima etapăa turului de campionat. „Nu știm nimic sigur. până acum aflasem că se retrage Liberty Salonta. În acest caz jucam fie la Arad, fie la Timișoara, fie la Târgoviște. Asearăam aflat că e posibil ca Liberty săcontinue în Liga a II-a. Cred că este posibil săse amâne prima etapăîn condițiile în care nici componența celor două serii nu se știe cu exactitate.

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.