Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Mircea Gutău, un primar model

 Planuri mari pentru anul 2009

Gutău este hotărât ca și în anul 2009 să-și continue programul și sănu scadădin ritmul cu care i-a obișnuit pe râmniceni. El afirmăcă mult mai multe promisiuni din platforma program a campaniei sale electorale vor fi duse la bun sfârșit anul acesta.

Anul 2008 a fost unul extrem de bun pentru primarul municipiului Rm. Vâlcea, Mircea Gutău. Pe lângă faptul că a câștigat alegerile locale cu peste 70% și se aflăla al doilea mandat, edilul a reușit săîși ducă la îndeplinire mai multe promisiuni. Pe toată perioada verii trecute, inaugurările în Râmnic se făceau pe bandărulantă, iar primarul părea a fi neobosit. Se gândea în continuu la noi lucrări și la modernizarea tuturor cartierelor municipiului. Printre marile sale realizări din anul 2008, putem enumera reabilitarea dispensarului din Ostroveni, modernizarea Cinematografului „Flacă ra”, construirea locuințelor sociale și a dispensarului din Colonia Nuci, reabilitarea străzilor, modernizarea Parcului „Mircea cel Bătrân”, construirea Pieței Nord, modernizarea bazei sportive de la Stadionul Municipal și multe altele. însă , cea mai importantărealizare a primarului Gutău a fost construirea Bulevardului „Dem Rădulescu”. Artera care face legătura între cartierul Ostroveni și zona industrialădin sudul municipiului, a fost inauguratăpe 26 noiembrie 2008, cu mare fast de edilul-șef al municipiului Rm. Vâlcea.

De când este edil-șef al Râmnicului, Mircea Gutău a contribuit considerabil la modernizarea orașului, fiind considerat de mulți un primar-exemplu. Printr-o muncă asiduă, el a reușit săfacă din Rm. Vâlcea un oraș european, printre cele mai frumoase din țară . Gutău este hotărât ca și în anul 2009 să-și continue programul și sănu scadădin ritmul cu care i-a obișnuit pe râmniceni. El afirmăcă mult mai multe promisiuni din platforma program a campaniei sale electorale vor fi duse la bun sfârșit anul acesta. „De când sunt primar, oamenii au apreciat tot ce am făcut în municipiul Rm. Vâlcea și nu vreau să-i dezamăgesc. Din contră, vreau să-i asigur că voi continua în același ritm. Mai mult, îi asigur că nu voi rupe legătura cu ei niciodată, indiferent de ceea ce spun unii sau alții. Din punctul meu de vedere, asta e datoria primarului. Foarte mulți din competitorii mei politici spuneau la un moment dat că proiectele mele îndrăznețe sunt irealizabile. Ei bine, am demonstrat că se pot face multe lucruri bune pentru acest oraș și o voi demonstra în continuare” – ne-a declarat Mircea Gutău.