Acasă Arhiva 2 Mircea Gutău, cetățean de onoare al Râmnicului

Mircea Gutău, cetățean de onoare al Râmnicului

 Mii de râmniceni au răspuns inițiativei VTV și VOCEA VÂLCII/Campanie de presă

DEMERS. Vestea condamnării primarului Mircea Gutău a că zut ca un trăsnet pe capul râmnicenilor care, în urmăcu un an de zile, l-au votat și și-au pus speranțele într-un om care a demonstrat că la capitolul administrație publică localăeste de necontestat. Convinși că nu trebuie săstăm cu mâinile în sân și săacceptăm cu ușurințăo hotărâre judecă torească asupra că reia planeazămari semne de întrebare, televiziunea VTV și bisăptămânalul VOCEA VÂLCII au demarat o campanie de strângere de semnături pentru ca primarul Mircea Gutău săfie declarat cetățean de onoare al municipiului.

Campania de strângere de semnături a început joia trecută, când realizatorul emisiunii „Criterii politice”, Gheorghe Smeoreanu, a anunțat în direct despre acest demers. La această idee a achiesat și redactorul-șef al bisăptămânalului VOCEA VÂLCII, Romeo Popescu. Amândoi au adus argumente pertinente în sprijinul inițiativei propuse și anume aceea ca Mircea Gutău sădevinăcetățean de onoare al municipiului. Ideea acordării acestui titlu onorific a fost îndelung discutată de detractorii lui Mircea Gutău, care susțin că nu merităo asemenea distincție deoarece, în acest moment, este condamnat de Înalta Curte de Casație și Justiție la 3 ani și jumătate de închisoare. Ceea ce nu vor săvadăși nici sărecunoască cei care-l contestăsunt meritele extraordinare ale edilului Mircea Gutău, în ceea ce privește dezvoltarea municipiului Rm. Vâlcea, despre care s-a spus, și nu degeaba, că seamănăcu un oraș european. Considerăm că inițiativa avutăde noi, împreunăcu cei de la VTV, vine în asentimentul celor peste 70% dintre râmniceni care i-au acordat votul de încredere la primăria Râmnicului. Și ca dovadăcă edilul este iubit și apreciat de cetățeni, până în acest moment, mii de locuitori ai municipiului nostru au semnat tabelul pentru acordarea titlului de cetățean de onoare lui Mircea Gutău.

Reamintim pe această cale cititorilor noștri că cei care doresc săsemneze pentru acordarea distincției o pot face fie venind personal la sediul reacției noastre, situatăpe B-dul Tineretului nr. 1, Casa Tineretului, et. 6, cam. 107 sau la sediul VTV din strada G-ral Magheru nr. 6, bl. P1, mezanin până marți, 2 februarie 2010.

 

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.