Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Mircea Geoană, mulțumit de rezultatele social-democraților vâlceni

” Tur de forțăprin localitățile județului cu liderul PSD

La sfârșitul săptămânii trecute, președintele PSD, Mircea Geoană, a poposit la Vâlcea. Vizita acestuia în județul nostru a avut un scop clar: susținerea candidaților social-democrați ce au intrat în turul II de scrutin al alegerilor locale. Astfel că , pentru început, el a ținut o conferințăde presă la sediul organizației județene. Alături de liderul social-democrat s-au aflat noul președinte al Consiliului Județean Vâlcea, Ion Cîlea, Dumitru Persu – directorul de campanie al PSD Vâlcea, precum și deputatul Aurel Vlădoiu. „Mircea Geoanăeste un statornic prieten al vâlcenilor, fapt demonstrat prin prezența dânsului la Vâlcea în această campanie electorală. Trebuie sămenționez că la precedenta vizită, Mircea Geoanăa intuit bine rezultatul de la Vâlcea privind președinția Consiliului Județean. Am toate motivele să-i mulțumesc din tot sufletul pentru încrederea și sprijinul acordat” – a spus Ion Cîlea.

„Suntem mândri de Ion Cîlea, Dumitru Persu și echipa de la Vâlcea”

Mircea Geoanăs-a arătat mulțumit de rezultatele obținute de organizația județeană a PSD Vâlcea, mărturisind că este una dintre cele mai puternice organizații din țară . El i-a felicitat atât pe Ion Cîlea, cât și pe Dumitru Persu pentru că au dus o campanie profesionistă. Mircea Geoanăeste convins că în turul II, social-democrații vâlceni vor câștiga cel puțin 25 de primării din cele peste 30 unde sunt angrenați în lupta electorală. „Sunt extrem de fericit de rezultatele obținute de echipa condusăde domnul Cîlea și vreau să-i felicit. Avem în multe județe victorii și președinți de Consilii Județene. însă , pentru mine și pentru întreaga conducere a partidului, victoria de la Vâlcea reprezintăun exemplu privind modul cum poate fi câștigatăo campanie prin muncă , fără resurse, ci pur și simplu prin forța mesajului și cu forța unui candidat de o integritate și o cinste impecabilă. Asta este diferența dintre noi și adversarii noștri politici. Ei cred că o campanie se poate câștiga cu bani sau cu intimidare, iar noi suntem convinși că putem câștiga prin muncă , cinste și mesaj. Suntem mândri de domnul Cîlea, Dumitru Persu și echipa sa și vreau săle spun că din acest moment și-au câștigat un loc fruntaș în partid. Tot partidul comenteazăfavorabil victoria de la Vâlcea și cred că acesta este un semnal și pentru colegii din alte părți ale țării. Sunt convins că Ion Cîlea va face treabăbunăla Consiliul Județean și sunt optimist pentru turul II al alegerilor locale” – a declarat președintele PSD, Mircea Geoană.

„Vâlcea va avea reprezentanți în Guvernul României”

Liderul PSD a vorbit și despre luptele interne ce se duc în interiorul organizației Vâlcea, avertizând că nu va mai accepta atacuri sub centurăîntre colegii de partid. Pe de altăparte, Mircea Geoanăle-a promis social-democraților vâlceni că dacă vor obține rezultate la fel de bune și la alegerile parlamentare din toamna acestui an, vor avea reprezentanți în structurile de conducere ale Guvernului României. „Aici, la Vâlcea, a fost și este în continuare o luptăepică , de manual de științe politice atât cu celelalte forțe politice, cât și în interiorul partidului. Haideți sănu ne mai ascundem După deget și săspunem lucrurilor pe nume. Chiar înainte de începerea campaniei electorale au fost unii din interiorul partidului care au încercat să-i tragăpreșul de sub picioare lui Ion Cîlea. Vreau săle fie clar un lucru: pentru mine nu conteazădecât oamenii care vor sămuncească cinstit pentru partid. Felicitări Ion Cîlea, felicitări Dumitru Persu și restul echipei. Dacă la toamnăorganizația Vâlcea va avea un rezultat la fel de bun, văgarantez că vor fi vâlceni în structurile de conducere ale guvernului viitor” – a mai spus Mircea Geoană.

La rândul său, președintele PSD Vâlcea, Ion Cîlea, a dorit săsublinieze că imediat După ce se va încheia și al II-a tur al alegerilor locale, va face o analizăcompletăa tuturor structurilor de partid, iar unde va găsi deficiențe va „tăia în carne vie”.

Geoanăîl sprijinăpe Cristian Nedelcu la Drăgășani

Mai apoi, Mircea Geoană, însoțit de Ion Cîlea, Dumitru Persu, Ioana Liță, deputatul Aurel Vlădoiu, Dragoș Stoica, Marius Mărgărit, Laurențiu Coca, Ștefan Prală, precum și de tinerii pesediști, s-a întâlnit cu alegătorii din Băbeni și Drăgășani. În municipiul Drăgășani, social-democrații erau așteptați de peste 1.000 de simpatizanți îmbrăcați în roșu, dar și de candidatul PSD la primărie, Cristian Nedelcu. Mircea Geoanăa fost primit cu simpatie de drăgășeneni, că rora le-a vorbit despre necesitatea alegerii în fruntea lor a unui social-democrat care săse preocupe de problemele sociale și economice ale municipiului. „Suntem singurul partid care a venit cu un proiect politic pe lângă cele ale candidaților. Mai mult, suntem singurul partid care vorbește de pensii, de alocații, de burse pentru copiii din medii defavorizate, de subvenții pentru agricultură, de nevoia de a absorbi fondurile europene și cred că lucrul acesta conteazăcel mai mult. Orientați-văbine atunci când mergeți la vot și nu vămai lăsați păcă liți de liberali care în acești patru ani nu au știut decât sădistrugățara” – le-a spus Mircea Geoanăoamenilor. Cristian Nedelcu, candidatul PSD la primăria Drăgășani, are planuri îndrăznețe pentru dezvoltarea socialăși economică a municipiului. Împreunăcu echipa sa, pesedistul vrea săfacă din Drăgășani un oraș cu adevărat european.

Gheorghe Mitrache, un primar responsabil pentru Ștefănești

Chiar dacă Mircea Geoanăa fost nevoit săîși întrerupăvizita în județul nostru, periplul social-democraților în localitățile vâlcene a continuat. Următoarea oprire a echipei de campanie a PSD a fost la Ștefănești, acolo unde actualul primar, pesedistul Gheorghe Mitrache a intrat în turul II cu liberalul Ilie Militaru. Convoiul de peste 30 de mașini ale social-democraților a făcut turul localității, oprind din loc în loc pentru a transmite mesaje electorale. „Aveți nevoie în localitatea dvs. de un om cu inițiativă. De când este primar al comunei Ștefănești, Gheorghe Mitrache a făcut dovada că pune problemele oamenilor mai presus decât orice. Mergeți la vot oameni buni și votați-l pe cel mai bun, pe cel care văreprezintă. Gheorghe Mitrache cunoaște îndeaproape problemele localității și pentru toate are soluții viabile. Eu, ca președinte al Consiliului Județean Vâlcea, văpromit că -i voi acorda tot spijinul în următorii patru ani de mandat” – a spus Ion Cîlea, președintele Consiliului Județean Vâlcea. Gheorghe Mitrache are o vastăexperiențăîn administrația publică locală, fiind ales în 2004 primar al localității Ștefănești. El s-a implicat direct în conceperea mai multor proiecte și s-a preocupat permanent sărezolve problemele comunității.

Marin Vătafu are planuri îndrăznețe pentru Voicești

La Voicești, convoiul pesedist a străbătut localitatea de la un capăt la altul. Candidatul PSD la primărie, Marin Vătafu le-a vorbit consătenilor săi despre proiectele concepute chiar de el, ce au menirea de a rezolva mare parte din problemele stringente cu care se confruntă cetățenii acestei localități. Pesedistul spune că , dacă va fi ales primar, intenționeazăsăatragăîn localitate investitori care săcontribuie la dezvoltarea economică a zonei și, implicit, la modernizarea ei. Marin Vătafu este susținut de noul președinte al Consiliului Județean Vâlcea, Ion Cîlea: „Văasigur că veți avea în mine un prieten de nădejde, un președinte atent în permanențăla nevoile fiecă ruia, dar și un luptător consecvent pentru dezvoltarea socialăși economică a județului și implicit a localității Voicești. Mergeți la vot și acordați încrederea dumneavoastrălui Marin Vătafu, un om deosebit care, cu sprijinul meu, va face din această localitate una de care săfiți mândri”.

Claudia Stanciu