Acasă Arhiva 2 Minciunile lui SRS

Minciunile lui SRS

Gazetăria de tejghea: poftim articolul, ia banul

” un lucru e sigur, nu sunt documente care să-l incrimineze pe fratele președintelui și nici nu vor fi!

 

Este o practică curentă, în toate țările „democratice”, în frunte cu SUA, ca înaintea alegerilor prezidențiale sau parlamentare săfie scoase „rufele murdare” și spălate politic în fața opiniei publice, în speranța obținerii de voturi favorabile. Este manipularea electoratului prin zvonuri și acuzații, întrebarea îndreptățităfiind: de ce în ajunul alegerilor se scoate „artileria grea” și începe „barajul de foc” asupra adversarului politic? Probabil, din lipsa argumentelor, a programelor și a personalului, se încearcă învolburarea alegatorului, prin aceste diversiuni și manevre tactice. Cei care pun asta la cale sunt specialiștii care lucrează, din umbră, în interesul grupurilor de interese din economie și finanțe. Alegătorului nu-i rămâne altceva decât săia parte la un vot bine manipulat sau sărenunțe la „dreptul democratic” de a vota. Democrația mult trâmbițată, este un cuvânt gol, fără substanță.

Televiziuni compromise

Am renunțat demult de a mai urmări știrile de la postul Realitatea TV sau de la Antena 3. Ele emanăduhoare. Majoritatea românilor nu mai suportăsăvadă”șezători” în care invitații sunt aceiași, niște neica nimeni cu preten’ii, ca Sorin Roșca Stănescu, Ciuvică , Gușe, Pavelescu etc., iar moderatorii sunt niște cyborgi, întorși cu cheița și dirijați de moguli împotriva președintelui țării. Tot „tocând” împotriva lui Băsescu, i-au convins pe mulți din tabăra indecișilor să-l voteze pe acesta. Cu cât vor fi mai numeroase calomniile la adresa lui Băsescu, colportate de tonomatele mogulilor, precum și de securiștii cu acte, gen SRS, cu atât va fi mai răsunătoare victoria actualului președinte, la alegerile din toamnă. Românii știu deja sădiscearnăîntre adevăr și mistificare. Construirea de scenarii prin amestecarea unor fapte reale cu deducții false și elemente imaginare, des uzitată, pentru compromiterea adversarului politic, comportă, întotdeauna, riscul prăbușirii construcției peste uneltitorii prost inspirați. Dacă scenariștii nu au probe solide în sprijinul versiunii lansate (și, dacă ar avea, de ce nu le-ar fi invocat până acum?), nu va întârzia demontarea construcției, decredibilizarea autorilor ei și creșterea inevitabilăa popularității celui calomniat.

Un om toxic

Jurnalistul Sorin Roșca Stănescu (SRS), cunoscut în presă cu porecla „Nașul”, l-a acuzat pe Mircea Băsescu, fratele președintelui țării, la începutul acestei săptămâni, într-o însemnare pe blogul personal, că ar fi participat la o operațiune de trafic de explozibil. Potrivit acestuia, el ar fi coordonat descă rcarea a cinci vapoare cu explozibil, sosite la Constanța, din Thailanda. Destinația încă rcă turii ar fi fost Uzina Mecanică Băbeni, unde în loc ca explozibilul săfie distrus, a fost reambalat și exportat, prin firma SC Romagro Cereal. Orice acuzație sunăfrumos, până la numere! Procurorii din Vâlcea, că ci uzina se aflăîn județul nostru, cerceteazăfaptele sesizate la UM Băbeni, pentru ceva presupus a fi din septembrie 2008, iar cele 5 vapoare ale lui SRS, sunt de fapt… unul, care a fost descă rcat ÎN MOD LEGAL. Romagro nu are nicio legăturăcu Mircea Băsescu. SRS zice că vapoarele au venit din Thailanda, iar iRealitatea TV, zice că din Taiwan. Nu se mai înțeleg mogulii între ei, După cum se vede, pentru că , în realitate, a fost numai un vapor, descă rcat oficial, în toamna anului trecut, sub supravegherea organelor statului. Aici se vede cât de toxic este „celebrul” ziarist pe care se sprijinăoficinele străine de demonetizarea țării, încă ierare și dezinformare.

Un tică los penibil

Ca săfaci efectiv ceea ce SRS afirmă, înseamnă că toate instituțiile statului au închis ochii: SRI (condus de PSD – sănu uităm), Poliția de frontieră(vorbim de anul trecut, deci de ministrul liberal David – Troacă ), Vama, (deci, de liberalul Vosganian), Ministerul Economiei (tot liberalul Vosganian), MApN (liberalul Meleșcanu), autoritățile portuare, SIE (era Claudiu Săftoiu sau nu, director, pe vremea aceea – soțul gureșei țațe liberale din „Comisia Udrea” -?) ș.a.m.d. SRS ori este un analist de excepție (cum naiba a fost doar locotenent de Secu, dacă era așa de deștept?) sau un mincinos ordinar. În ura lui pentru Băsescu, nimic nu i se pare prea tras de păr, ca s-o dea pe goarnăpe la televiziuni și acum, pe blogul lui. Probabil de-aia a și dat-o pe blog, pentru că niciun ziar n-a vrut să-și asume elucubrațiile individului. Ne mirăfaptul că omul nu s-a dus cu acuzațiile lui direct la secretarul general NATO, săi se plângă că președintele României vinde arme teroriștilor, ba chiar că Traian Băsescu i-a închiriat lui Osama ben Laden un container de pui în portul Constanța, drept ascunzătoare, în fața CIA-ului.

Ați uitat?

Așa au făcut „socialiștii cu Față umană” și slugile lor securiste și cu Coposu, acum 20 de ani, iar poporul a „mușcat” momeala. Când striga Iliescu și clica lui, sănu-l credem pe Coposu, că n-a suferit ca noi, că n-a mâncat salam cu soia, că nu e adevărat că a fost torturat, etc… mulți dintre noi am crezut. Și l-am votat pe Iliescu, crezând că seniorul Coposu era un trădător… Astfel, n-am scă pat de ei, vreo 15 ani. Istoria se repetă, acum. Traian Băsescu nu-i bun. În schimb, îl avem pe SRS, cu Patriciu în spate și cu PSD-ul care nu se dau în lături de la niciun joc murdar și ai lor sunt în stare de orice, ca săscape de obsesia președintelui. Dacă liberalii și pesediștii sunt așa de cinstiți, de ce nu fac o campanie electoralăcorectă? Astea, ce se spun despre fratele președintelui Băsescu, sunt intoxicații. Din păcate, acesta e doar începutul. Asta-i țara în care trăim, plină de șantajiști și de hoți care, din păcate, decid soarta noastră, a tuturor.

Atac la instituțiile statului

Ca SRS, sunt mulți ziariști, în România, înrolați în slujba jefuitorilor avuției naționale. Alții, sunt înrolați în slujba celor care vor săajungăîn poziția de jefuitori ai avuției naționale. Alții sunt pur și simplu bătuți în cap. Și toți fac același lucru, discrediteazăsistematic instituții ale statului. După cum știm cu toții, Președinția este o instituție a statului. Traian Băsescu este președintele României. Prin urmare, nu văd de ce nu s-ar identifica cu instituția prezidențialăpe perioada mandatului. DăDoamne sămai câștige Băsescu încă un mandat! Ăsta ar fi sfârșitul mafiei securisto-comuniste, explozia mămăligii, un drum de seară, cu o damăde tobăla Târgoviște.

Lumea-i știe!

De foarte mult timp, nu mai citesc, cu același entuziasm, scrierile lui SRS și recomand săfaceți același lucru. Nu cred în pocă ința diversioniștilor de culise. El este cu siguranțăunul dintre principalii diversioniști din presa română. Aștept cu nerăbdare ziua în care va face dezvăluiri senzaționale Față de personaje ca Dinu Patriciu, SOV, Dan Fisher, Voiculescu, Popoviciu, Frații Micula, Iacubov, Victor Hrebenciuc, Bitner, Adrian Năstase și mulți alții despre care… din lipsăde inspirație, nu scrie niciodată. Sincer, sunt mult mai curios săaflu cât de curat au muncit aceștia… sau cum a plătit Dinu Patriciu (cash sau cu Bilet la ordin) când a cumpărat Petromidia și de ce nu, cine i-a făcut prețul acela promoțional? Ne intereseazăsăînțelegem și sărezolvăm ecuația asta Patriciu – SRS – Băsescu. Cum Patriciu este sub lupa DNA și, deși trebuiau demult săse termine toate procesele care sunt pe rol în instanțe împotriva lui, hai sătergiversăm și săproducem turbulențe necesare în viața politică din România. „Finul” își apărăNașul, pe Patriciu, care l-a transformat în mini-milionar în Euro! Cu acte în regulă. Cine este „că lăul” principal al lui Băsescu? Dinu Patriciu, prin PNL și prin banii pe care-i bagăîn PSD. Deci, de ce am crede noi în inocența și în spiritul cetățenesc și de jurnalist liber de intenții al lui SRS? Nici nu credem și nici nu ne mai intereseazăce scrie. Ce spunem este adevărat… Dezvăluirile prostești ale lui SRS sunt temăpentru dezbateri infinite și de talk-show-uri, numai la Antene (Voiculescu este al doilea „că lău” al lui Băsescu) și la Realitatea-Cațavencu (S.O. Vântu – al treilea „că lău” al lui Băsescu). Este clar că , prin tehnici de diversiune și cu ajutorul TV-ul și presei aservite, se încearcă răsturnarea lui Băsescu, prin contra-ofensivăla atacurile lui. Din păcate pentru „că lăi”, cei care îl simpatizeazăpe Băsescu, nu se mai uităde foarte mult timp la Antene și nici la Realitatea – Cațavencu. De când mizeria se repetăcu frecvențăzilnică , au ales ProTV, TVR1, BBC, CNN, Sky News și canalele sportive. Lumea își dăseama că în spatele înscrisurilor lui SRS este Patriciu. Ce nu înțelege SRS este că , România anilor 2009, nu mai consumă”scandalurile” pe care ni le-a servit, zi de zi, în ZIUA. Românii au alte probleme, alte priorități!

Deschideți ochii mari

Campania durădusăîmpotriva președintelui ar trebui săne punăcâteva semne de întrebare: ” Cine sunt cei din spatele campaniei? Un eventual răspuns, mai aproape de adevăr, este că ei sunt toți aceia că rora prin noile legi (legea pensiilor, legea salarizării unice) li se vor tăia, cu bruschețe, salariile și pensiile babane. Dar sunt și câțiva tâlhari ai neamului, pasibili de pușcă rie: Roșca Stănescu – între 3-9 ani, pentru manipulare la bursă, Camelia Voiculescu – între 3-9 ani, pentru același lucru, Dinu Patriciu – 14 ani, pentru afacerea Rompetrol, Ovidiu Vântu – un nou dosar, la DNA, pentru 100 de milioane însușite, în contul rambursării ilegale de TVA. Tot aici regăsim și sistemul mafiot instaurat de Iliescu la Revoluție, zgâlțâit de Traian Băsescu. ” Ce vor toți acești oameni de afaceri, politicieni, securiști și foști nomenclaturiști? Răspuns: păstrarea României în zona gri a unui status-quo de sorginte comunistă.

 

P.S.: Acest scandal a fost pregătit mai de mult, țintăfiind Traian Băsescu. Circul a izbucnit înainte ca fratele președintelui săfi derulat vreo afacere, fiindcă cei care l-au pus la cale se temeau că șeful statului va afla și-l va obliga pe Mircea Băsescu săse retragădin combinație. Suntem curioși ce va face generalul Aurel Cazacu – cel care, practic, l-a turnat pe Mircea Băsescu – După ce va pleca din Ministerul Economiei? Va lucra pentru Voiculescu sau pentru Vântu? Citiți în numărul viitor dezvăluiri despre acest turnător aflat la vârf.

Fragment din episodul viitor:

„Pe parcursul anului 2008, în presa centralăau apărut numeroase rapoarte strict secrete ale Direcției de Contrainformații și SiguranțăMilitară(DCSM) referitoare la legăturile șefilor din industria românească de apărare referitoare la ofițeri români și străini suspectați de spionaj. Au fost date publicității numele generalului-mason Aurel Cazacu, fost director al Romtehnica și Romarm, colonelului Constantin Ceținoiu, colonelului Costică Lapteș – fost director GIARA. Lista continuăcu Gheorghe Nemțeanu, Eugen Nicolăescu, Norica Nicolai, ofițerul american Ira Quinn, Irvin Ray Dyer III, Maximilian Heinrich von Habsburg-Lothringen, Maximilian von Habsburg. Toți aveau un singur numitor comun – producția și comercializarea de armament.”

 

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.