Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Minciuni prin dreptul la replică

Autorul unei minciuni publice transmisăprintr-un drept nedrept la replică este Anton Mițaru, secretarul general al organizației județene PDL. În urmăcu câteva zile, în pagina de știri-pamflet a ziarului nostru, a fost comunicatăinformația că domnul Mițaru și-a dat demisia din funcția politică deținută, argumentând public, în fața unor colegi de partid și de ce a comis stupefiantul gest. Spre surprinderea noastră, cu tupeu, acesta ne-a trimis dreptul la replică de mai jos, plin de neadevăruri, pe care, contrar obiceiului nostru, îl vom comenta, spre al supune pe acesta oprobiului public. Expresia – „Nu am pus niciun moment problema unei eventuale demisii „, ne-a stârnit râsul și, apoi, indignarea. Nu numai că Mițaru și-a pus problema demisiei (nu a „eventualei demisii”!), dar a și concretizat-o printr-o cerere văzutăde semnatarul acestui comentariu pe masa secretarei Anca Gheorghe, la sediul PDL, din Rm.Vâlcea. După cum îl cunoaștem, Anton Mițaru una afirmăși alta „fumează”, cel mai ades. Cel puțin 5 colegi de-ai săi de partid ne-au confirmat că au văzut cererea de demisie și că au comentat cu el retragerea neonorabilăintenționată. Dacă ar fi săne luăm După afirmațiile unuia din cei 5 colegi de-ai săi, companion de dialog cu noi, dar pe care nu-l credem, supărarea secretarului general Mițaru (hopa, și Ceaușescu avea funcția asta?) a plecat de la faptul că primăria a schimbat traseul unei străzi ce se va construi în zona de sud a municipiului Rm. Vâlcea, zonăunde „demisionarul” are și el vreo 500 m.p. de teren, pierzând astfel suma de 130.000 euro, sumăde răscumpărare, de la Primăria Râmnicului. Așa că , domnule Mițaru, nu reeditați minciunile cu „Revoluția” și „participarea activă” la care nu ați fost niciodatăprezent. Conștiința dvs. este foarte încărcatăși nici prietenia cu IPS Gherasim nu văva apăra de pedeapsa divină, pentru neadevărul declarat în instanța de judecată, minciunăce a dus la condamnarea unui jurnalist. Văinvităm la rațiune și revelație pământeană, domnule șmecher! „

Drept la replică

În urma materialului apărut în data de 20.05.2010, în cadrul rubricii „Săptămâna vâlceană pe scurt” în bisăptămânalul „Vocea Vâlcii”, subsemnatul Anton Mițaru văaduc la cunoștințăurmătoarele:

Funcția pe care o ocup în cadrul Biroului Permanent Județean este de Secretar General și nu executiv. Nu am pus niciun moment problema unei eventuale demisii din această funcție și nici nu am făcut afirmațiile scrise de dumneavoastrăîn textul amintit. În ceea ce privește starea mea de sănătate, consider că este o problemăstrict personală, dar văasigur că nu îmi împiedică activitatea în cadrul partidului. În calitate de secretar general al PDL Vâlcea m-am ocupat în detaliu de organizarea filialelor în județ. Văcomunic pe această cale că în toate cele 89 de localități ale județului avem organizații, contrar celor scrise de dumneavoastră. Închei prin a vămulțumi pentru publicarea acestui drept la replică și cu rugămintea ca pe viitor, înainte de a publica și alte materiale care vizeazăpersoana mea sămi se ceară, pentru o informare corectă, un punct de vedere.

” Cu respect, Anton Mițaru