Acasă Arhiva 2 Mai multe persoane au fost prinse furând lemne

Mai multe persoane au fost prinse furând lemne

” Acțiuni ale polițiștilor

Au furat 3 mc de stejar din păduri private

Odatăcu venirea iernii și a frigului, se înmulțesc infracțiunile privind tăierea ilegalăa lemnelor. Astfel că , polițiștii organizeazăfrecvent razii pentru a descoperii persoanele care nu posedăacte pentru transportul lemnelor. Săptămâna aceasta, s-au organizat razii în mai multe localități din județ printre care și Horezu, Oteșani și Șușani.

Polițiștii din comuna Șușani, i-au depistat pe Gheorghe Vătășescu, de 27 ani și Cioran Vătășescu, de 29 ani, din Șușani, care furaseră3 mc de stejar din păduri private. Polițiștii le-au întocmit dosar penal pentru tăiere ilegalăși furt de material lemnos.

Doi bărbați s-au ales cu dosar penal

Marți, 15 ianuarie, polițiștii din Oteșani au desfășurat o acțiune pentru prevenirea și descoperirea infracțiunilor silvice dar și infracțiunilor la regimul circulației rutiere. Cu această ocazie, a fost descoperit Fănel Zăbavă, de 35 ani, care conducea o Dacie fără a avea permis de conducere. Polițiștii i-au întocmit dosar de cercetare penală. De asemenea, a mai fost depistat Novac Irimescu, de 63 ani, care furase lemne și le transporta ilegal fără a avea documente de transport. Bărbatului i-a fost confiscat 1 mc de material lemnos și s-a ales cu dosar penal. În aceeași zi, polițiștii din Horezu, au făcut o razie tot pentru prevenirea și descoperirea infracțiunilor silvice. Ei l-au prins pe Ion Ionițăîn timp ce conducea un auto încărcat cu material lemnos fără a avea avizul de însoțire al materialului. Bărbatul a fost sancționat și i s-au confiscat cei 2 mc de lemn pe care îi luase pentru foc.

Mirabela Fânățan

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.