Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Linie dreaptăspre semifinale!

Handbal feminin, Liga Campionilor

” Oltchim mai are la dispoziție mai puțin de două săptămâni până la confruntarea cu ETO Gyor

Mai puțin de două săptămâni ne mai despart de prima manșăa semifinalei Ligii Campionilor dintre Oltchim Râmnicu Vâlcea și campioana Ungariei, ETO Gyor. Elevele lui Radu Voina și Relu Roșca vor juca prima partidăîn deplasare și sperăla un rezultat cât mai strâns care săle permităsăpăstreze șanse mari de calificare. Cei doi tehnicieni vor avea tot lotul la un loc numai pentru o săptămână, pentru că o parte din handbaliste sunt convocate la echipa naționalăpentru dubla contra Ucrainei care conteazăpentru calificarea la Campionatul European din luna decembrie.

Tomori a plecat!

ETO Gyor nu va conta în meciul de pe 11 aprilie pe serviciile handbalistei Zsuzsanna Tomori care și-a reziliat contractul pe cale amiabilă. Jucă toarea a fost trimisă la echipa a doua a clubului săptămâna trecutăiar apoi s-a renunțat la serviciile sale. „Nu excludem posibilitatea de a mai lucra împreunăpe viitor”, se aratăîn finalul comunicatul clubului ungar.

Se reîntâlnesc în august

Adversare în semifinalele Ligii Campionilor la handbal feminin, Gyor și Oltchim Râmnicu Vâlcea, dar și Hypo Viena, au parafat participarea la turneul amical Szabella Cup, din luna august, găzduit de campioana Ungariei. Deși mai sunt cinci luni până la desfășurarea competiției, organizatorii unguri au anunțat deja programul Szabella Cup. „Încă nu este stabilit tot programul echipei până la începerea noului sezon, dar la turneul de la Gyor am confirmat participarea”, a declarat președintele CS Oltchim, Ioan Gavrilescu. Astfel, în 14 august vor avea loc partidele dintre Vaci NKSE și Oltchim, respectiv Gyor și Hypo Viena. A doua zi vor avea loc confruntă rile: Hypo – Oltchim, Vaci NKSE – Gyor, Vaci NKSE – Hypo și derby-ul Gyor – Oltchim Râmnicu Vâlcea.

Ada Nechita, oficial iubita lui Costea

Dacă la început s-au ferit de ochii presei, extrema Oltchimului, Adriana Nechita, și atacantul Universității Craiova, Florin Costea, au recunoscut că se iubesc. Mai mult decât atât, cei doi își vor petrece sărbătorile pascale la Băilești. „Îmi pare rău că Florin s-a accidentat. E grav, dar va trece. Acum, suntem împreună, la Vâlcea. Sunt alături de el, e bine că avem puțin timp săfim împreună. De Paște, voi merge acasă, la Băilești. Am fi vrut sămergem la Ierusalim, dar, din cauza accidentării, Florin se deplaseazămai greu și nu cred că vom putea ajunge așa departe. Dacă tot mergem la Băilești, voi profita de această ocazie și îl voi prezenta pe Florin lui tata”, a declarat Nechita.