Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Laurențiu Coca, alături de vâlcenii din Colegiul Bălcești – Drăgășani

 

Încă o săptămânăde campanie și Laurențiu Coca, candidatul la funcția de senator pe Colegiul Uninominal Bălcești-Drăgășani, împreunăcu staff-ul de campanie nu au obosit. Sunt plini de energie și cu forțe noi După un sfârșit de săptămână petrecut prin comunele vâlcene.

Sâmbătă, 8 octombrie 2008, au participat la un târg în comuna Valea Mare, unde au fost prezenți și candidatul la funcția de deputat, Dan Constantin Mazilu, președintele Consiliului Județean Vâlcea și al PSD, Ion Cîlea și Dumitru Persu – directorul de campanie al PSD. Cu toții au discutat cu localnicii și au ascultat problemele lor.

Duminică social-democrații înroșit orașul Drăgășani făcând o nouădemonstrație de forță. La plecare, au trecut prin alte comune vâlcene: Sutești, Crețeni, Amărăști. Problemele localnicilor de aici au fost de asemenea ascultate, iar acestea sunt pensiile mici, prețul mare la alimente și medicamente.

Începutul de săptămâna l-a găsit pe Laurențiu Coca prin alte comune ale județului. El a mers în târg la Olanu alături de staff-ul său de campanie, membrii PSD și de numeroși simpatizanți. Mai apoi, la Drăgoești și Popești Coca a discutat cu mulți bătrâni și tineri, iar la sfârșitul zilei s-a aflat la Copăceni unde a discutat cu câțiva localnici despre păsurile lor.

Ziua de marți, 11 octombrie 2008 a continuat cu aceiași energie în extremitatea sudică a județului, Lungești și Șușani, unde a încercat săacopere toată aria comunei și sădiscute cu toți cei care au ieșit în stradăla aflarea că Laurențiu Coca a ajuns la ei.