Acasă Arhiva 2 Ion Nicolae s-a mutat pe casă

Ion Nicolae s-a mutat pe casă

Privește, acum, de la înălțime

ILAR. De câteva zile, liberalul Ion Nicolae, supranumit și „Dintele de Aur”, s-a mutat pe noua casă, situatăpe strada Ferdinand din municipiu. Criza economică este, se pare, resimțităși de controversatul și anostul om politic vâlcean, care a decis săfacă câteva economii, punându-și singur țigla pe acoperișul locuinței. Individul muncește de zor, câteodatăla bustul gol, atunci când e că ldurămare afară, dorind, parcă , sădemonstreze că și-a greșit vocația, postura de muncitor potrivindu-i-se ca o mănușă.

Pune țiglă în haine de firmă

„Dințișorul Aurit” sau Ion Nicolae, așa cum este el cunoscut pe scena politică vâlceană , a fost văzut într-o posturămai puțin obișnuită. până la urmă, nu este vorba că face neapărat notădiscordantăcu felul său de a se manifesta, însă , uitându-te în declarația sa de avere, de-a dreptul impresionantă, nu te-ai gândi că Nicolae a sărăcit atât de tare, încât sănu-și mai permităplata țiglarior. Îmbrăcat la patru ace, cu haine de firmăși pantofi fini, penelistul stăpe casă privind de la înălțime (singura datăcând își permite săfacă acest lucru) cu un telefon scump, de ultimăgenerație, ce strălucește în soare mai ceva ca dantura sa, pe care-l ține, mai mereu, lipit de ureche, părând că mâna i-a crescut în prelungirea urechii. Poartădiscuții interminabile cu voce tare, ascuțindu-și enervant glasul, dorind sălase impresia că este important și valoros. Și unde mai pui că „Dintele” face pe constructorul taman în orele de serviciu, când ar trebui săse ocupe de sarcinile trasate în fișa postului.
După cum bine se știe, Ion Nicolae va candida, la alegerile interne din partid, la funcția de președinte al organizației municipale a PNL, iar pentru a avea parte de o reușită, spun gurile rele, a făcut zeci de adeziuni pe genunchi, „plătite” în multe pungi de zahăr și „făină”. Se prea poate ca gestul său de a se că țăra pe casăsăfacă parte dintr-o inedităși absurdă”strategie” de campanie internăa candidatului, de a-și face imagine, de la înălțime, în postura de muncitor, lucrând de zor nu pentru binele partidului, ci pentru a-și asigura siguranța și confortul personal.

Bogătanul de pe casă

Liberalul, Ion Nicolae, este unul dintre cei mai bogați politicieni din județ, averea sa fiind de-a dreptul impresionantă. Din umilul său salariu de bugetar fost șef al Inspectoratului în Construcții Vâlcea, „Dintele de Aur” a reușit, numai el știe cum!, să-și cumpere o casăpe Ferdinad, a că rei valoare a depășit 3 miliarde de lei vechi, mai multe terenuri în diferite localități vâlcene, o mașinănou-nouță, achiziționatăcu banii jos, un Audi Q 7, care a costat 60 de mii de euro. Ba mai mult, el i-a dat fiicei sale o dotăde 50 de mii euro și i-a făcut cadou mai multe tablouri de valoare, estimate tot la prețul zestrei.
Ahtiat După putere și funcții politice înalte, Nicolae își disprețuiește profund colegii de partid, despre care, de altfel, a și spus, într-un interviu publicat de o publicație vâlceană , că nu au coloanăvertebrală, numindu-i niște oportuniști politici. Uite cine vorbea! Săfie vorba despre același Nicolae pe care ni-l amintim un umil că rător de serviete și lustruitor de pantofi al liderului PNL Emilian Frâncu, pe vremea când era un nimic politic cu vise de preamărire? Este el același transfug politic, care s-a perindat pe la mai toate partidele de unde a avut ceva de câștigat, care, După ce a primit șuturi în spate de pe unde a fost, a dat bir cu fugiții la liberali, sperând ca măcar în PNL săfie ceva? Și apoi, nu putem uita nici perioada în care a fost viceprimar al Râmnicului când, de numele lui, s-a legat un scandal monstru de mită, ce-i atârnăși acum ca o tinichea de coadă. 

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.