Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Ion Cîlea este președintele Consiliului Județean Vâlcea

” Numărătoare paralelăpentru președinția Consiliului Județean

” lupta a fost foarte strânsă, pedelistul Dorel Jurcan aflându-se foarte aproape de candidatul PSD ” liberalul Emilian Frâncu, cel care se bătea cu pumnii în piept că el va fi șeful județului, se aflăpe poziția a treia

Luni, 2 iunie a.c., la Biroul Electoral Județean este mare agitație și încă se mai centralizau datele electorale din tot județul. până la ora 14.00, se număraserăvoturile din 140 de secții de votare, din cel 425 de secții cât au fost în tot județul Vâlcea, ceea ce reprezintăun procent de 30%.

Încă de azi-noapte, principalele partide politice au început numărătoare paralelă. Deși evidența constituitănu are caracter oficial, putem da publicității faptul că pentru președinția Consiliului Județean câștigă tor este Ion Cîlea. Lupta a fost foarte strânsă, cei trei candidați de la PSD, PD-L și PNL fiind foarte aproape unul de celălalt. Oricum ar arăta rezultatele oficiale pe care le vom afla în această searăla ora 22.00, cel care a pierdut alegerile în județ le-a pierdut onorabil și probabil la o diferențăde sub 1.000 de voturi. Acesta este Dorel Jurcan.

Liberalul Emilian Frâncu, cel care se bătea cu pumnii în piept că el va fi șeful județului, se aflăpe poziția a treia. Pentru el, locurile unu și doi de pe podiumul premianților sunt ocupate. Surse liberale ne-au informat că , anticipând înfrângerea rușinoasă, Frâncu s-a plimbat ore întregi prin parcul Zăvoi, repetând încontinuu că el este președintele Consiliului Județean și rugându-se la Dumnezeu să-l ajute. Din fericire pentru noi toți, am scă pat de o asemenea pedeapsă, pentru că , prin votul lor, vâlcenii l-au scos în decor pe politicianul dictator. Chiar dacă e pe podium și primește coronițăde sasafras, liberalul șef e un perdant. Vorba unui alegător șugubăț: „Emilică , nici nu știi cât de mic începi săfii”.

Magda Tolea