Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Ing. Sorin Ghițăs-a aflat în mijlocul muncitorilor de la VÂLCEANA

Marți, 11 noiembrie,

” la plecare de la VÂLCEANA, ing. Sorin Ghiță, candidatul PSD pentru Camera Deputaților pe Colegiul nr. 1 Râmnic Nord, a promis că , prin el, toți muncitorii de aici se vor regăsi în Parlament

Inginerul Sorin Ghiță, candidatul PSD pentru Camera Deputaților pe Colegiul nr. 1 Râmnic Nord, a fost prezent marți dimineața la societatea VÂLCEANA SA Râmnicu Vâlcea (fosta Întreprindere de Piele și Încă lțăminte), pentru a cunoaște de la fața locului care sunt problemele cu care se confruntă oamenii de aici. În prezent, pe platforma de la VÂLCEANA mai lucreazădoar 300 de salariați, toți angajați la diverse firme care desfășoarăactivități de producție în halele și secțiile închiriate de la fosta întreprindere VÂLCEANA. „Am stat de vorbăcu foarte mulți oameni care lucreazăîn prezent aici. În mijlocul oamenilor de la VÂLCEANA, m-am simțit la fel ca în mijlocul muncitorilor mei de la IEH Vâlcea (n.r. – Sorin Ghițăa lucrat o perioadă ca inginer la Întreprinderea de Echipament Hidraulic, actuala societate Hervil SA). La VÂLCEANA am descoperit că mai lucreazăîn prezent doar 300 de salariați, După ce în anii trecuți, aici munceau peste 3.000 de angajați. În urma discuțiilor cu oamenii de aici, am identificat aceeași nemulțumire generalăFață de salariile de mizerie pe care le au și Față de actuala clasăpolitică care nu găsește soluții pentru depășirea impasului economic în care se aflățara. La fel, oamenii spuneau despre pensiile extrem de mici pe care le au bunicii sau părinții lor. Dorința sincerăa muncitorilor de aici este ca noul Parlament care se va forma După alegerile din 30 noiembrie săfie format din oameni care au făcut mai puținăpolitică , dar care sunt profesioniști în găsirea soluțiilor de sprijinire a întreprinderilor mici și mijlocii. În acest sens, PSD va propune ca CEC săfie banca care va sprijini financiar IMM-urile din România. În plus, PSD va propune un sistem fiscal prin care săfie reduse taxele și impozitele suportate de IMM-uri, în schimbul asigurării unor salarii decente muncitorilor care lucrează în cadrul acestor IMM-uri”, a declarat Sorin Ghiță, candidatul PSD pentru Camera Deputaților pe Colegiul nr. 1 Râmnic Nord. La plecare de la VÂLCEANA, ing. Sorin Ghițăa promis că , prin el, toți muncitorii de aici se vor regăsi în Parlament.

Tot ieri, ing. Sorin Ghiță, candidatul PSD pentru Camera Deputaților pe Colegiul nr. 1 Râmnic Nord, s-a deplasat în Piața Centralădin municipiul Râmnicu Vâlcea, însoțit de un staff de campanie format din peste 30 de persoane. Aici, ing. Sorin Ghițăa stat de vorbăcu mai mulți locuitori din Râmnicu Vâlcea și satele învecinate. „La problemele legate de asigurarea pensiilor și salariilor, s-au adăugat, în urma discuțiilor, și cele referitoare la drumuri, rețele de apăși canalizare, școli, creșe și dispensare, în special în zonele din mediul rural”, a precizat Sorin Ghiță, candidatul PSD pentru Camera Deputaților pe Colegiul nr. 1 Râmnic Nord. Luni, 10 noiembrie, ing. Sorin Ghițăs-a deplasat în Olănești Sat, majoritatea oamenilor de aici exprimându-și dorința ca experiența bunădin Vlădești săse regăsească și la nivelul localității Olănești Sat.

Actualul primar al comunei Vlădești, ing. Sorin Ghiță, este candidatul PSD la funcția de deputat în Colegiul nr. 1 Râmnicu Vâlcea Nord. Colegiul este format din jumătatea de Nord a Râmnicului și localitățile Vlădești, Olănești și Păușești-Măglași.