Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

În două zile, patru vâlceni au încercat să-și ia viața

A crescut numărul tentativelor de suicid

De ceva vreme, criza este cuvântul cel mai des folosit. Sărăcia îi duce pe vâlceni la disperare, astfel că mulți dintre aceștia hotărăsc să-și încheie socotelile cu viața. În ultimele zile trei bărbați și o femeie au vrut săse sinucidă, unul încercând săse spânzure, iar ceilalți ingerând medicamente.

S-a spânzurat din cauza unei pungi de detergent

Zilele trecute la Ambulanța Vâlcea s-a primit un apel de urgențădin satul Lunca. Salvarea a fost chematăsăvinăîn ajutorul unui tânăr de 24 de ani care încercase săse sinucidă. Din cele povestite de bunicul tânărului, se pare că a avut loc o ceartăîntre bunică și nepot. Discuția aprinsăa pornit de la o banalitate: o pungăcu detergent cumpăratăde tânăr din care bunica a luat o cantitate mică pentru a spăla. Nepotul s-a supărat atât de tare că a intrat în depresie și a încercat să-și ia zilele. Bunicul l-a găsit la timp și a anunțat salvarea.

De la începutul acestui an și până în prezent este al treilea caz în care un tânăr încearcă săse sinucidăprin spânzurare. Cadrele medicale de pe ambulanțăl-au transportat la Unitatea Primiri Urgențădin cadrul Spitalului Județean Vâlcea. Din cauza stării foarte grave în care se afla medicii specialiști l-au internat la Secția Reanimare.

Un bărbat din Bujoreni a înghițit un pumn de medicamente

Un alt caz de tentativăde suicid este cel al unui bărbat de 30 de ani din Bujoreni care a ținut morțișl să-și încheie socotelile cu viața. Acesta a înghițit 20 de tablete de calmepan După ce s-a certat cu cineva din familie. Cadrele medicale au intervenit prompt, iar viața tânărului a fost salvată. Totuși, starea acestuia este în continuare critică .