1

Ilievski vrea promovarea!

Fotbal, Liga a II-a

 tehnicianul macedonean este mulțumit de atmosfera, lotul și condițiile de la Vâlcea

 

Antrenorul macedonean, Nicola Ilievski, a vorbit pentru prima datăcu jurnaliștii vâlceni și a declarat că are planuri mari cu gruparea din Zăvoi: „Am venit la Vâlcea din ambiție. Pentru mine este o nouăprovocare, este important sălucrez și în România. Vreau săpromovez cu CS Municipal, nu concep altceva. Condițiile sunt excelente, se vede că la Vâlcea se dorește promovarea. Lotul este bun, sunt mulțumit de cum s-au mișcat băieții până acum, dovadăcă nu am pierdut nici măcar o partidăamicală. Acum, nu e bine săîntrebi un antrenor dacă mai are nevoie de fotbaliști, oricare îți va răspunde ca da, chiar dacă lucreazăla Real Madrid sau Barcelona.

 

Patru fotbaliști noi

 

Pe ultima sutăde metri, CS Municipal face transferuri de senzație. Gruparea din Zăvoi i-a împrumutat pentru un sezon pe Mihai Costea și Irinel Găman și l-a cumpărat pe Răzvan Dobre de la Gloria Bistrița. În probe mai este și un fotbalist din Argentina, Ariel Patino, decizia cu privire la el urmând săse ia în zilele următoare.

 

Sâmbătăe prezentarea lotului

 

CS Municipal își prezintălotul de jucă tori sâmbătă,de la ora 11.00. în timpul unui amical cu Concordia Chiajna, una din formațiile puternice ale Seriei I. până la debutul campionatului, 16 august, Ilievski a cerut conducerii alți doi adversari pentru amicale. De menționat este că intrarea va fi liberă, organizatorii așteptând un număr cât mai mare de spectatori.