Acasă Arhiva 2 Gesturi necugetate prevenite de polițiștii vâlceni

Gesturi necugetate prevenite de polițiștii vâlceni

 Familie cu probleme la că limănești

În urmăcu câteva zile polițiștii din că limănești au intervenit pentru evitarea unor evenimente tragice.

În data de 2 ianuarie a.c., agenții de poliție au fost solicitați de o femeie din cartierul Jiblea Veche, pe nume Cornelia Stoica, care era disperatăcă soțul său a plecat de acasăcu scopul de a se sinucide. Se pare că acesta fusese descoperit de soție că ar fi avut o relație extraconjugală, iar vina l-a împins că tre acest gest necugetat.

În urma că utărilor, forțele de ordine l-au găsit pe bărbat la limita cu comuna Dăești. Dumitru Stoica era foarte agresiv la sosirea agenților de poliție, astfel că aceștia s-au văzut nevoiți săîl conducă pe bărbat la sediul poliției, ulterior fiind solicitată o ambulanța în vederea internării acestuia.

până la sosirea ambulanței, polițiștii au mai fost solicitați încă o datătot de Cornelia Stoica, care era îngrijoratăde reacțiile violente ale fiului său Iosif, care spărgea diferite obiecte din locuință, fiind nervos din cauza faptului că ar fi aflat că propriu tatăar fi încercat săîi facă avansuri prietenei sale. Agenții s-au deplasat la fața locului, unde l-au imobilizat pe băiat, conducându-l la secție.

Într-un final, atât tânărul, cât și tatăl său au fost internați la Spitalul nr. 2 Rm. Vâlcea, la Secția Neuropsihiatrie.

 

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.