Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Filtru pe Valea Oltului pentru un portofel cu bani

 

La sfârșitul acestei săptămâni, polițiștii din Boița și-au alertat colegii din Câineni, anunțându-i că o femeie a sustras dintr-un restaurant amplasat pe Valea Oltului, lângă D.N.7, un portofel cu acte și bani, de la un conducă tor auto aflat în tranzit.

În urma filtrului rutier organizat pe D.N.7, la Km. 231+400 m, a fost identificat și oprit în trafic un autoturism în interiorul că ruia se aflau 5 persoane. Luate la întrebări, una dintre fete a recunoscut că , într-un moment de aglomerație, ea a furat portofelul cu acte și bani pe care-l că utau polițiștii. Este vorba despre minora Ramona Anghel, de 15 ani, din comuna Chinteni, județul Cluj. Asupra acesteia s-a găsit suma de bani sustrasă, ulterior fiind recuperate și celelalte bunuri ce fuseserăabandonate pe traseu.

Cu ocazia controlului autoturismului, în torpedoul acestuia, a fost găsit un pistol cu gaze, despre care clujanca a declarat că îi aparține, fiind procurat din Polonia, fără documente legale.

Toate persoanele au fost preluate de polițiștii din Boița, pentru continuarea cercetărilor și stabilirea vinovăției fiecă rui participant la săvârșirea infracțiunii de furt.