Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Dumitru Persu crede că Geoană a avut un staff de campanie prost

” Vinovații

EȘEC. Într-un moment de maximăsinceritate, social-democratul Dumitru Persu a spus că șeful său de partid, Mircea Geoană, a avut o mare parte din vinăîn pierderea alegerilor prezidențiale. Pesedistul susține că cel care a candidat din partea PSD la fotoliul de șef al statului trebuia să-și aleagăcu mai mare grijămembrii staffului de campanie.

„Cred că nu Mircea Geoanăeste principalul vinovat pentru pierderea alegerilor. Vina cea mai mare, din punctul meu de vedere, o are stafful de campanie al candidatului nostru care a permis săse facă greșeli mari. Și când spun acest lucru mărefer, bineînțeles, la vizita nocturnăfăcutăla Sorin Ovidiu Vântu. Nu înțeleg cum au permis ca Geoanăsăfacă o asemenea greșeală. Probabil, la ora aceea, stafful său dormea. Eu sunt de 20 de ani în PSD, am mai trăit înfrângeri. Trebuie, însă , săo luăm de la capăt”, a precizat vicepreședintele PSD Vâlcea.

Pe de altăparte, întrebat dacă , având în vedere noua conjuncturăpolitică , din PSD vor pleca parlamentari că tre PD-L, Ion Cîlea a spus că acest lucru este exclus. Mai mult, președintele PSD Vâlcea a spus că a vorbit la telefon și cu deputatul Vasile Bleotu, care, contrar unor zvonuri apărute de ceva vreme încoace, i-a promis că nu va dezerta din partid. „Văasigur de faptul că toți parlamentarii PSD vor rămâne pe poziții. Nimeni nu va pleca. Sunt sigur de acest lucru pentru că am vorbit personal cu toți. Sunt oameni inteligenți care știu că nu vor fi primiți foarte bine într-un alt partid. Campania electoralăs-a terminat, alegerile s-au terminat și ele. Îi doresc succes președintelui Traian Băsescu în noul mandat. Sper ca în următorii cinci ani săavem parte de echilibru pe scena politică „, a opinat Ion Cîlea.