Acasă Arhiva 2 Drept la replică

Drept la replică

Din lipsă de spațiu publicistic nu am reușit să publicăm în paginile bisăptămânalului nostru dreptul la replică trimis de liderul PNL Vâlcea la articolul „Emilian Frâncu vrea să-l dea afară din partid pe Buican” semnat de Olivia Pîrvu-Cârciu. Uimitor, replica conceputăde senatorul liberal este de-o eleganțăaparte (ce nu-l caracterizeazăpe parlamentarul penelist), care ne-a surprins într-un mod plăcut. Se vede treaba că politicianul poate sărenunțe, atunci când vrea, la verbul dur pe care-l folosește în dialogurile sale politice și nu numai, dovedind, astfel, că este cu adevărat un intelectual.

” Redacția VOCEA VÂLCII

În bisăptămânalul local „Vocea Vâlcii”, din data de 30 iulie 2009, a fost publicat un articol denigrator cu titlul „Emilian Frâncu vrea să-l dea afarădin partid pe Buican” semnat de doamna Olivia Pîrvu-Cîrciu, drept pentru care doresc săfac următoarele precizări:

Eu nu desfășor în cadrul PNL Vâlcea, o campanie vulgarăși nici nu m-am înconjurat de „nulități politice, piticoți cu pretenții de intelectuali”. Echipa mea de campanie este una omogenădin care fac parte oameni experimentați, cu o bogatăactivitate politică și de administrație publică , care desfășoarăo campanie onestă, fără săaducă jigniri celorlalți contracandidați.

Nefiind „obsedat de a pierde puterea”, nicidecum „neliniștit, supărat, tulburat și zguduit interior” doresc săprecizez încă o datăcă nu am pus niciodatăproblema excluderii din partid a deputatului Cristian Buican, mai mult, apreciez munca depusăde colegul meu și contribuția sa la rezultatele PNL Vâlcea din ultima perioadă . Doresc să-i anunț pe contracandidații din echipa adversăcă intenționez săam în continuare o campanie curată, iar în urma acestor alegeri sărezulte un Birou Politic Teritorial care săaducă rezultate foarte bune pentru candidatul nostru la alegerile prezidențiale, Crin Antonescu.

 

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.