Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Drept la replică

În urma publică rii în ziarul Vocea Vâlcii din data de 23 februarie 2009, la secțiunea EVENIMENT, titlul articolului „Săptămâna vâlceană pe scurt”, la ultima știre, cea referitoare la numărul de amendamente depuse de doi dintre parlamentarii vâlceni, Biroul de presă al Deputatului Liberal Cristian Buican se sesizează, considerând că știrea conține câteva inexactități și este nevoit săfacă următoarele precizări:

Amendamentele depuse la legea bugetului de stat de că tre Partidul Național Liberal au fost inițiate, semnate și susținute de că tre toți parlamentarii unui județ precum și de grupurile parlamentare din Camera Deputaților și Senat ale PNL. Aceasta a fost o regulăa grupului parlamentar PNL, aplicatătuturor. Astfel, asta înseamnă că atât deputatul Cristian Buican, cât și senatorul Emilian Frâncu au inițiat, semnat și susținut aceleași amendamente, iar pentru a susține aceste afirmații, văvom atașa acestui comunicat, forma electronică (doc) a amendamentelor depuse la legea bugetului, inițiate, semnate și susținute de cei doi parlamentari, pe fiecare comisie în parte, încadrate corespunzător, precum si rapoartele oficiale ale comisiilor de specialitate (pdf).

În ceea ce privește sprijinirea comunei Perișani deputatul Cristian Buican a fost acuzat în repetate rânduri că susține numai interesele acestei localități, lucru total inexact, dovedit și prin amendamentele depuse, unul singur făcând referire la această localitate.


 

Dreptul drept la replică

Dorind sănu facem un scandal de presă din răspunsul consilierului deputatului Cristian Buican, coroborat cu informațiile primite și prezentate în numărul trecut, redăm mesajul ce ni l-a transmis, telefonic, liderul organizației județene PNL, senatorul Emilian Frâncu: „Vărog sălăsați problema așa cum a că zut, neavând nevoie de scandal, acum, în organizație”. Cum știm că senatorul nu știe sămintăși nu are mintea calatăpe încă ierări, evităm răspunsul tranșant bine meritat. Avem convingerea că membri liberali vor ști săaprecieze dreptul la replică primit. ” Colegiul de redacție