Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Dorel Jurcan, un senator DeVotat

 

 Parlamentarul vâlcean le-a ascultat problemele oamenilor din Păușești Măglași și Vlădești

 

Candidatul Partidului Democrat Liberal în Colegiul Uninominal nr. 3 Senat, Dorel Jurcan a stat de vorbăcu oamenii din localitățile Păușești-Măglași și Vlădești. Oamenii au purtat discuții cu Dorel Jurcan, și-au spus păsurile și ce își doresc ei de la parlamentarul pe care îl vor alege să-i reprezinte în forul legislativ al țării, ridicând diferite probleme care, de altfel, constituie prioritățile candidatului PD-L.

„În comunele Păușești-Măglași și Vlădești problemele cetățenilor țin de administrația locală, dar am garantat cetățenilor că voi face demersurile necesare în calitate de parlamentar în vederea rezolvării lor. În acest fel voi sprijini pentru ambele comune extinderea rețelei de energie electrică , construirea unor Săli de sport, încurajarea investițiilor în turism monahal și agroturism și nu în ultimul rând încurajarea investițiilor în turismul rural și agroturism. Aceste probleme erau oricum prinse în programul meu pentru rezolvare, întrucât aflându-măla al doilea mandat de parlamentar le cunosc foarte bine. Sper ca electoratul săse prezinte la vot în 30 noiembrie și prin opțiunea exprimatăsărezolvăm criza în care a intrat democrația, din cauza incompetenței actualei guvernări PNL- PSD. Numai prezența masivăla vot va restabili echilibrul și va face din România o țară condusăde cetățeni, nu de o clică antidemocratică și imunăîn fața justiție”, a declarat candidatul PD-L Dorel Jurcan.

Cetățenii prezenți la întâlnire l-au asigurat la rândul lor pe candidatul PD-L la Senat Colegiul nr. 3, senatorul Dorel Jurcan că îi vor acorda acestuia votul de încredere la 30 noiembrie.
Dorel Jurcan și Sorin Zamfirescu sprijinăfotbalul vâlcean

Sâmbătăși duminică , candidații PD-L Vâlcea pentru Senat Colegiul nr. 3 și Camera Deputaților, Colegiul nr. 1, Jurcan Dorel și respectiv Zamfirescu Sorin Ștefan s-au aflat alături de echipele de fotbal ale localităților Vlădești și Păușești Măglași. „Am dat curs împreunăcu domnul Sorin Zamfirescu invitațiilor de a participa la meciurile organizate sâmbătăla Vlădești și duminică la Păușești Maglași. Vom susține cele 2 echipe care ne-au solicitat sprijinul și primul pas l-am făcut deja oferindu-le echipamente și mingi pentru disputele pe care le vor avea în continuare”, a declarat senatorul PD-L Dorel Jurcan.