Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Dorel Jurcan face un apel de solidaritate pentru Mircea Gutău

 

În numărul trecut al publicației noastre, în articolul intitulat „Jurcan și Bulacu dau goana După funcțiile lui Gutău”, susțineam că senatorul Dorel Jurcan a uitat tot ajutorul dat de Mircea Gutău în campaniile electorale de la alegerile locale și parlamentare. De asemenea, spuneam că nu puțini sunt cei care susțin că Jurcan își dorește cu ardoare să-i ia locul lui Mircea Gutău la șefia PD-L Vâlcea, spunându-le mai marilor pedeliști de la Centru că primarul Râmnicului este vinovat și merităsăstea După gratii. Printr-un drept la replică , Dorel Jurcan ține sănege toate aceste afirmații, susținând că el crede în nevinovăția lui Mircea Gutău și că -l susține în continuare.

Drept la replică

În urma articolului apărut în data de 15.02.2010, cu titlul „Jurcan și Bulacu dau goana După funcțiile lui Gutău” în bisăptămânalul „Vocea Vâlcii”.

În primul rând, doresc ca pe această cale săvămulțumesc pentru demersurile dumneavoastrăjurnalistice privind aflarea adevărului în cazul primarului Mircia Gutău. Dar în același timp sunt surprins de felul în care semnatarul materialului a perceput și distorsionat declarațiile apărute în presa locală. Sunt nevoit astfel, săfac următoarele precizări:

Nimeni nu cautăînlocuitor pentru primarul Mircia Gutău. Este de neînlocuit. Nimeni nu neagăsprijinul, valoarea, capacitatea și calitățile lui Mircia Gutău. Cu toții ne dorim ca președintele Mircia Gutău săse întoarcă în echipa noastră, o echipăcare funcționeazăcu toate motoarele de aproape 15 ani. Vorbim despre o echipăunită, consolidatăprin muncă , înțelegere și mai presus de toate, înțelepciunea de a trece peste toate obstacolele. MIRCIA GUTĂU ESTE NEVINOVAT și suntem convinși de acest fapt. Acesta este punctul meu de vedere.

Niciunul din reprezentanții PD-L nu a încercat să-l atace pe colegul nostru atât pe plan local, cât și național. Acuzațiile dumneavoastrăsunt lipsite de fundament, cu atât mai mult cu cât noi toți, am cerut rămânerea lui Mircia Gutău în partid până la rezultatul final al tuturor că ilor de atac.

Consider că materialul dumneavoastrăa fost bazat strict pe declarații scoase din context, oferindu-le alte conotații. Fac astfel un apel pentru solidaritate în aceste momente din respect pentru omul Mircia Gutău, primarul râmnicenilor și președintele PD-L Vâlcea.

În baza dreptului la replică , cer publicarea acestuia în aceeași paginăși în același format cu articolul menționat, apărut luni, 15.02.2010 în bisăptămânalul „Vocea Vâlcii”.