Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

CSM rămâne în Liga a II-a

 Fotbal, Liga a II-a

” gruparea din Zăvoi a remizat la Alba Iulia și a pierdut pe propriul teren cu UTA și are doar șanse teoretice de promovare

CS Municipal este foarte aproape de a rata un nou sezon competițional. Gruparea din Zăvoi remizase în runda intermediarăde la Alba Iulia dar a pierdut categoric meciul de pe propriul teren cu UTA, 0-3 și este acum la șase puncte de ocupanta primei poziții a clasamentului. Elevii lui Artimon au jucat fără orizont contra „Bătrânei Doamne”, oaspeții reușind sădeschidăscorul încă din minutul 13. În prima parte a reprizei secunde s-a decis soarta întâlnirii, Dobre și Mihuț fiind eliminați. Cu doi oameni mai puțin pe teren UTA a mai marcat de două ori și s-a impus meritat. Vâlcea va privi tot la tv meciurile din primul eșalon, spre dezamăgirea spectatorilor din tribunăcare i-au acuzat de non-combat pe elevii lui Artimon.

„Eu sunt vinovat”

Tehnicianul timișorean a luat asupra sa întreaga vină: „Eu sunt singurul vinovat pentru acest eșec. Numai eu. Îmi pare rău și îmi cer scuze Față de suporterii vâlceni care au crezut în noi până în ultimul moment. După un astfel de meci nu se pot spune prea multe. Echipa a evoluat slab, foarte slab. Dacă mai avem unu la sutășanse de promovare suntem obligați săle jucă m până la capăt. Pot să măsuspende încă 25 de etape, dar eu cred că arbitrajul a fost cu dedicație. Ca la emisiunile acelea de muzică . Mai multe nu spun, am tot spus, dar nimic. Culmea este că tot noi suntem acuzați că avem arbitraje favorabile. Recunosc, am vrut săplec După înfrângerea cu Liberty, dar m-am răzgândit După două ore de discuții cu fotbaliștii. Nu îmi pare rău că am procedat așa. Acum, nu mai vreau săplec, sunt dispus săo iau de la capăt în sezonul viitor, dacă mi se va mai acorda credit. Am avut control total asupra fotbaliștilor, nimeni din afarănu s-a băgat. Dacă se întâmpla acest lucru plecam în secunda doi.” În schimb, președintele CSM, Alin Trandafir, a aruncat pisica moartăîn ograda mass-mediei vâlcene: „Voi, ziariștii, ați distrus această echipă.”

Cu CFR Timișoara în etapa viitoare

CSM va juca în etapa viitoare tot pe propriul teren contra timișorenilor de la CFR și un eventual succes le mai poate da speranțe mici de îndeplinire a obiectivului. Oaspeții sunt amenințați cu retrogradarea și vor săplece neînvinși din Zăvoi.