Acasă Arhiva 2 CSM, echipa contrastelor

CSM, echipa contrastelor

Fotbal, Liga a II-a

” formația din Zăvoi a reușit meciuri foarte bune dar a și dezamăgit în altele, terminând turul pe poziția a opta a clasamentului

CS Municipal a început acest tur de campionat fără câțiva titulari incontestabili care au plecat la alte formații sau care s-au întors la echipele de unde fuseserăîmprumutați. A rămas, însă , tehnicianul Alin Artimon și părea a rămâne una din grupările care se vor implica în lupta pentru promovarea în primul eșalon, așa cum se întâmplase în toate campionatele precedente. Vâlcenii au început sezonul în trombă, au izbutit succese cu CFR Timișoara și Fortuna Covaci și s-au instalat pe prima poziție a clasamentului. până la urmă, cele trei puncte contra timișorenilor nu au mai contat în clasament, formația de pe Bega retrăgându-se din campionat. Pentru vâlceni a urmat o perioadă tulbure, cu o serie de rezultate slabe, multe puncte pierdute pe propriul teren. Turul campionatului a culminat cu greva fotbaliștilor în urma că reia 9 municipali au plecat de la echipă. În ultimele două runde CSM a mizat mai mult pe juniori și a terminat prima parte a sezonului pe poziția a opta a clasamentului, mai aproape de retrogradare decât de podium. Returul se anunțăunul extrem de dificil, CSM având ca obiectiv rămânerea în eșalonul secund.

Goge, cele mai multe minute jucate

Juniorul monitorizat de Universitatea Craiova, Petre Goge, a fost cel mai folosit jucă tor vâlcean în acest tur, acesta contabilizând 1278 de minute. În acest top, el este urmat de Ciprian Dinu(1268), Dan Roman(1260), Răzvan Dobre(1249) și Sergiu Popescu(1238). Singurii atacanți seniori din lot din tur, Boroiban și Roman, sunt și golgheterii echipei, ambii reușind câte șase goluri.

CIFRELE ECHIPEI CSM RM. VÂLCEA
Cel mai bătrân jucă tor: Marius Pasăre – 28 de ani, 5 luni și 17 zile (et.15)
Cel mai tânăr jucă tor: Claudiu Marius Vlad – 15 ani, 3 luni și 14 zile (et.16)
Cele mai multe minute jucate: Petre Goge – 1278 minute (nu au existat integraliști)
Cea mai mare victorie: 6-1, cu Fortuna Covaci
Cel mai mare eșec: 0-3, cu FC Silvania
Golgheterul echipei: Dan Mihai Roman și Claudiu Boroiban – 6 goluri
Cele mai multe goluri din penalty: Iulian Popa și Ciprian Dinu – 2
Eliminări: 4 (Perianu, C. Dinu, Dandea, Gârlă, D. Roman)
Nu a marcat în 3 meciuri
Nu a primit gol în 3 meciuri

 

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.