Acasă Arhiva 2 CSM debuteazăla Salonta

CSM debuteazăla Salonta

Fotbal, Liga a II-a

Normal 0 21 CS Municipal va juca sâmbătăprima etapă din ediția de campionat 2009-2010 în deplasare, pe terenul formației Liberty Salonta. Gruparea bihoreanăs-a reunit în ultimul moment și la un moment dat s-a pus problema sănu se mai înscrie în campionat din cauza pierderii finanțării omului de afaceri Marius Vizer. până la urmă, Liberty a decis săcontinue, dar este posibil ca hotărârea săfie schimbatădin nou pe parcursul campionatului. Astfel, elevii lui Alin Artimon vor evolua în fața unei echipe nepregătite și par a avea prima șansăla victorie și la un debut fericit.

Lot definitivat

CSM și-a definitivat lotul cu care va ataca noua ediție de campionat. Cu un buget de austeritate, gruparea din Zăvoi a fost nevoităsărenunțe la majoritatea fotbaliștilor care aveau contracte mari, Stromajer, Mihuț, Roszel, Disney, Orac, Vătavu sau Olariu plecând la alte formații. La capitolul „veniri”, CSM se poate lăuda cu aducerea lui Mihai Deaconescu de la Liberty Salonta și a lui Dan Roman de la Gloria Bistrița. Au mai venit Octavian Grigore de la Oltchim și Augustin Voinea de la Pucioasa în timp ce Boroiban și Onofrei s-au întors de la formațiile unde fuseserăîmprumutați. . Interesant este dacă Enache Câju va evolua sau nu în Zăvoi și în turul de campionat care începe sâmbătă. Dacă va decide săcontinue la CSM, atunci Artimon va avea o soluție în plus pentru portul de atacant, Enache putând face un cuplu redutabil cu fostul său coleg de la Gloria Bistrița, Daniel Roman. Unsprezecele de start cu care CS Municipal va începe campionatul va fi, cel mai probabil: Perianu – Pasăre, C. Dinu, Vișa, Goge – I. Popa, Gârlă, Sg. Popescu, Dobre – Boroiban, Roman.

Lotul Clubului Sportiv Municipal pentru ediția de campionat 2009-2010:

Dorin Perianu, Adrian Rusandu, Radu Chiriță, Marius Pasăre, Dumitru Florian Pârvu, Bogdan Vișa, Ciprian Dinu, Adrian Dandea, Mihai Deaconescu, Petre Goge, Iulică Popa, Octavian Vasile, Sergiu Popescu, Valerian Gârlă, Augustin Voinea, George Roșca, Marius Onofrei, Irinel Găman, Răzvan Dobre, Dan Mihai Roman, Laurențiu Boriban, Ioan Băltățeanu, Enache Câju.

Tehnicieni:

Alin Artimon – antrenor principal

Mitică Teleșpan – antrenor secund

Roberto Ivan – antrenor secund

Robert Tufiși – antrenor cu portarii

Conducere administrativă:

Alin Trandafir – președinte executiv

Florin Verigeanu – director general

Jean Turmacu – secretar general

Claudiu Boruz – referent marketing

Banca medicală

Ion Dinescu – medic

Maseori: Costel Maianu și Dinulescu Ion

Au plecat: Jaka Stromajer – înapoi la Pandurii, Dorin Mihuț – UTA Arad, Robert Roszel – Jiul Petroșani, Daniel Orac – Grecia, Nenad Kutlacek – Pandurii, Marin Vătavu – FCM Târgoviște, Constantin Grecu – înapoi la Pandurii, Vasile Olaru – FC Brănești, Armel Disney – ?.

Au venit: Mihai Deaconescu – Liberty Salonta, Augustin Voinea – Viitorul Pucioasa, Octavian Vasile – FC Oltchim, Dan Roman – Gloria Bistrița, Laurențiu Boroiban – revenit de la Minerul Lupeni, Marius Onofrei – revenit de la FC Brănești.

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.