Acasă Arhiva 2 Comisarul Sărdărescu reacționează

Comisarul Sărdărescu reacționează

Către, Redacția publicației Vocea Vâlcii

Referitor la unele aspecte cuprinse în articolul „Furtunăla Poliție – Epilog la o demisie neașteptată”, publicat în ziarul dumneavoastrăla data de 18 iunie a.c.,măsimt obligat săfac următoarele precizări:

Pe linie profesională, între mine și Inspectorul Șef Florian Marin nu au existat divergențe neobiective, iar pe linie politică mi-am păstrat independența și echidistanța.

Am lucrat, iar ulterior am coordonat activități operative atât din domeniul investigațiilor criminale, cât și din domeniul fraudelor, construindu-mi o carierăprofesionalăbazatănumai pe rezultatele obținute de că tre mine personal, fără a utiliza legături politice sau de altănatură.

Afirmațiile dumneavoastrăîn legăturăcu relațiile mele la nivelul Ministerului Administrației și Internelor fac precizarea că sunt, în special, de naturăprofesională, aceste relații nefolosindu-le, niciodată, în probleme personale.

De asemenea, afirmația dumneavoastrăîn legăturăcu „cadoul unei arme de vânătoare” este nerealăși aveați posibilitatea, printr-o simplăverificare, săclarificați acest lucru.

Pentru o corectăinformare a cititorilor publicației dumneavoastrăcare, sunt convins, agreeazăinformațiile corecte în integritatea lor, văprecizez că , personal, nu mi-am dorit funcția de Inspector Șef nici în urmăcu un an și jumătate, când am avut posibilitatea, interimar fiind, săocup această funcție, iar, în prezent, în cazul în care funcția se va vacanta, încă nu am luat nicio decizie.

În legăturăcu evaluarea efectuatăla nivelul I.G.P.R. a activității domnului comisar șef de poliție Florian Marin, fac precizarea că a fost o activitate normală, având în vedere rezultatele obținute de că tre I.P.J. Vâlcea și aspecte legate strict de managementul comisarului șef Florian Marin, fără nicio influențăpolitică sau de altănatură.

Întotdeauna am manifestat transparențăși deschidere Față de mass-media și, în mod deosebit, Față de publicația dumneavoastrăși cred că era corect ca înainte de publicarea articolului, sămi se cearăun punct de vedere.

Cu deosebit respect,

Adjunct al Șefului Inspectoratului

Comisar șef de poliție

Nicolae Sărdărescu


Referitor la demisia inspectorului șef al IPJ, Florian Marin, prefectul județului, Remus Grigorescu ne-a declarat: „Din ceea ce știu eu, în proporție de 99%, demisia inspectorului șef nu va fi acceptatăde mai marii minister. Așadar, deocamdată, șeful poliției vâlcene rămâne tot comisarul Florian Marin. Nu cred că vor avea loc schimbări la conducerea IPJ Vâlcea, cu toate valurile care se fac”.

 

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul
Articolul precedentEpilog la o demisie intuită
Articolul următorElevii vâlceni au trecut prima probă cu brio

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.