Acasă Arhiva 2 Cele mai importante elemente din platforma Partidului Democrat Liberal la aceste alegeri:

Cele mai importante elemente din platforma Partidului Democrat Liberal la aceste alegeri:

1) Adoptarea monedei euro – 2014

2) Intrarea în spațiul Schengen – 2011 – un obiectiv prioritar al guvernului și in acest context, eliminarea ultimelor restricții pe piața muncii din nouățări europene care încă mai au, astfel ca românii săfie beneficiari cu drepturi depline ai calității de membru al Uniunii Europene.

3) În al treilea rând, absorbția fondurilor comunitare. Avem peste 30 de miliarde de euro cu care putem schimba România din temelii. Și am început s-o facem și o vom face în continuare.

4) În al patrulea rând, este vorba de eliminarea mecanismului de verificare și control pe justiție astfel încât cetățenii români, din nou, sănu aibăniciun fel de problemăîn Europa cu privire la vreo sentințăjudecă torească care a fost datăîn această țară și care săfie recunoscutăpeste tot în Europa.

5) În al cincilea rând și poate cel mai important este ca Partidul Democrat Liberal sădepășească această crizăeconomică și săcreeze premisele relansării economice a țării, pentru a aduce prosperitate pentru fiecare român din această țară . De aceea, PD-L ia țara la greu și o duce la bine. Am început guvernarea o datăcu criza. Când PD-L a venit la guvernare a găsit un buget prădat de Partidul Național Liberal, și o crizăeconomică în plină desfășurare. Astăzi suntem puși in situația săfacem eforturi săcorectăm aceste erori ale vechii guvernări.

Partidul Democrat Liberal promoveazăo politică prin care sprijinămediul de afaceri, îi dăposibilitatea, intr-un cadru corect și legal, săprospere, dar in același timp săevităm derapaje sociale astfel încât cei săraci sădevinătot mai săraci și poate mai mult ca niciodatăastăzi este importantăsolidaritatea noastră, a tuturor, pentru a depăși această perioadă dificilă.

Din 2004, încoace am câștigat practic toate alegerile la care am participat. Le vom câștiga și pe acestea!

” DAN IOAN FIERA


 

Partidul Democrat Liberal are pe lista de candidați la Parlamentul European figuri cunoscute, oameni care au muncit și a că ror muncă a fost validatăla Bruxelles, cum ar fi Monica Macovei, Theodor Stolojan, Marian Jean Marinescu, dar și tineri în care partidul investește. Partidul Democrat Liberal trimite la Bruxelles oameni care săpoatăsăpromoveze imaginea României, săpoatăsăsusținăguvernarea pe care astăzi Partidul Democrat Liberal o conduce și în felul acesta săreușim sădepășim ceea ce înseamnă o crizăde imagine, un deficit de imagine în acest moment al României la Bruxelles. Nu vom avea niciun partid aliat în această campanie. Aliatul nostru va fi cetățeanul. Candidatul PD-L Vâlcea la europarlamentare, dl Dan Ioan Fiera este recomandat pentru reprezentarea noastrăin Parlamentul European, dat fiind faptul că de mai bine de 18 ani domnia sa desfășoară, profesional, o activitate intensăîn diverse grupuri industriale de talie Europeană .

” DOREL JURCAN

Dan Fiera este întreprinzător! Lumea afacerilor competitive este una extrem de dificilă, în care acced numai acei oameni cu inițiativă, Dan Fiera fiind un exemplu pozitiv în acest sens. Este un profesionist, dinamic, muncitor, bun coleg.

” SAMOIL VÎLCU

Dat fiind faptul că Dan Fiera a făcut parte din conducerea unei societăți comerciale franceze, are o largăexperiențăla nivel european. Pe 7 iunie, îi îndemn pe vâlceni săvinăla vot pentru a decide în favoarea unei Românii cu un viitor european, susținutăde cea mai mare familie, cea a Popularilor Europeni din care face parte și Partidul Democrat Liberal.

” SORIN ZAMFIRESCU

Poziționarea lui Ioan Dan Fiera pe lista de candidați pentru alegerile europarlamentare este un câștig pentru Partidul Democrat Liberal. Principiile După care s-a ghidat în activitatea profesionalăși politică fac din dl Fiera un candidat veritabil pentru Parlamentul European.

ROMULUS BULACU

 

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.