Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Camelia Coroiu a fost numităîn fruntea Inspectoratului Școlar

SCHIMBARE. Noua conducere a instituției a fost instalatămarți, 25 martie, odatăcu Camelia Coroiu fiind numit și Relu Rădulescu în funcția de inspector general adjunct, precum și Adrian Burlan în funcția de inspector de management și imagine

După ce Florin Smeureanu și-a dat demisia din fruntea Inspectoratului Școlar Județean Vâlcea, marți, 25 martie a.c., a avut loc numirea noului inspector școlar general. Camelia Coroiu, cea care va ocupa de acum înainte această funcție, este profesor de științe socio-umane în cadrul Colegiului Național „Gib Mihăescu” din Drăgășani, iar până anul trecut a fost și consilier județean al PSD Vâlcea. Odatăcu numirea acesteia, a mai avut loc și instalarea inspectorului general adjunct în persoana lui Relu Rădulescu – profesor inginer al Grupului Școlar „Henri Coandă” din Rm. Vâlcea, precum și a inspectorului de management și imagine în persoana lui Adrian Burlan – profesor al Școlii Generale „Tudor Vladimirescu” din Drăgășani. Adrian Burlan a fost, de curând, nominalizat de Organizația județeană a PSD Vâlcea pentru a candida la o funcție de europarlamentar la alegerile din data de 7 iunie 2009.

Trebuie menționat că fostul inspector școlar general, Florin Smeureanu, va rămâne totuși în cadrul Inspectoratului, el ocupând postul de inspector de matematică .