Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Bilanț tragic – 2 morți și 8 răniți

” Sâmbătă, 21 iunie, în urma unor accidente rutiere

două persoane au murit, iar alte 8 au fost grav rănite în urma unor accidente rutiere grave produse sâmbătă, 21 iunie a.c. pe șoselele vâlcene.

În jurul orei 10.30, Florin Vîrje, de 29 ani, din Rm. Vâlcea conducea o motocicletămarca Kawasaki, pe DN 67, iar în cartierul Copăcelu, din cauza vitezei excesive i-a lovit frontal pe Petre Bojan, de 71 ani și Silviu Dejescu, de 40 ani, ambii din Râmnicu Vâlcea, care traversau strada prin loc nepermis și fără săse asigure. Atât conducă torul motocicletei, cât și Petre Bojan au murit pe loc, în urma impactului, iar Silviu Dejescu a ajuns în stare gravăla Spitalul Județean Vâlcea unde i-a fost stabilit diagnosticul: ,,traumatism cranio-cerebral cu fracturătemporală, fracturăbazin, fracturăcol femur și fracturătasare C5″.

Tot în aceeași zi, în jurul orei 19.30, Olimpiu Olaru, de 43 ani, din Rm. Vâlcea, conducea o autoutilitarăDacia 1307, pe DN 67, în localitatea Slătioara. Din cauza neatenției a intrat într-un șanțul din partea dreaptăFață de direcția sa de mers, unde a lovit frontal un cap de pod din beton. În mașinăse aflau alte șase persoane, două dintre acestea fiind grav rănite: Teodor Olaru, de 3 ani, din Rm. Vâlcea, fiind diagnosticat cu fracturăclaviculădreapta și Nicolae Chisavu, de 60 ani, din comuna Vaideeni – fracturăde stern, fracturăde coaste C6 stânga și dreapta. Șoferul autoutilitarei, Olimpiu Olaru, a suferit policontuzii prin accident rutier. Ceilalți pasageri au fost răniți ușor: Iulian Tuță, de 33 ani, din Vaideeni – plagătăiată, Aurora Olaru, de 47 ani, din Rm. Vâlcea – plagăcontuzie cot drept și gambădreapta, policontuzii prin accident rutier, tasare vertebrăC5, Andrei Olaru, de 6 ani, din Rm. Vâlcea – traumatism cranio-cerebral cu plăgi în regiunea frontală, contuzie umăr drept și Alexandra Olaru, de 3 ani, din Rm. Vâlcea – traumatism cranio-cerebral cu plagăîn regiunea frontală. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Mirabela Fânățan