Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Beat bine, polițistul a intrat cu mașina din dotare într-un mal de pământ

 Agentul de poliție din Cernișoara a „călcat pe bec”

Normal 0 21

 

Duminică noaptea, la postul de poliție din Horezu s-a primit un telefon. La capătul celălalt al firului un locuitor al comunei Cernișoara anunța producerea unui accident de circulație în care a fost avariat un autoturism. La fața locului s-a deplasat echipa operativădin cadrul Poliției orașului Horezu, împreunăcu un ofițer din cadrul Serviciului Poliției Rutiere Vâlcea. Nu mică le-a fost mirarea când au constatat că în evenimentul rutier a fost implicatăchiar mașina postului de poliție din Cernișoara, la volanul că reia se afla agentul de poliție Cristian Bălan. În urma cercetărilor s-a stabilit că accidentul s-a produs din cauza consumului de alcool și a neadaptării vitezei.

La miezul nopții, polițistul care consumase o cantitate importantăde alcool, s-a urcat la volanul Logan-ului aflat în proprietatea postului de poliție Cernișoara și a pornit pe ulițele comunei. La un moment dat, într-o curbăla dreapta, mașina a părăsit partea carosabilă, a mers pe un teren agricol și s-a tamponat frontal cu un mal de pământ.

Accidentul nu s-a soldat cu victime omenești, ci doar cu pagube materiale. Agentul de poliție a fost testat cu aparatul etilotest și a rezultat o concentrație de alcool în aerul expirat de 0,72 mg/l. I-au fost recoltate două probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Intrând sub incidența legii, polițistului i s-a întocmit dosar penal, urmând sărăspundăpentru fapta comisă.