Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Bătaie electoralăla Titești

” În prezența liberalului Bogdan Olteanu

” un cetățean care și-a permis săspunăcă „PSD-ul a făcut mai mult decât voi” a fost snopit în bătaie de câțiva liberali care au participat la o întâlnire electorală, la care a participat și președintele Camerei Deputaților

Campania electoralăscoate la ivealălatura pasionalăa românului implicat în aceste alegeri locale. Unii chiar pun suflet săîși susținăcauza și, dacă politica o cere, ei împart cu multă”dărnicie” pumni și picioare.

În localitatea Titești, vreo 50 – 60 de oameni au fost aduși cu forța la o școalădin localitate să-l întâmpine pe liberalul Bogdan Olteanu, venit pe meleaguri vâlcene cu treburi electorale. Mai mult, oamenii au fost îmbrăcați în tricouri galbene, ca sădea bine la imagine.

Sâmbătă, Olteanu a vizitat câteva localități din nordul județului, însă , „excursia” sa electoralăs-a dovedit a fi un fiasco pentru că nu a reușit săstrângăla întâlnirile electorale mai mult de câteva zeci de persoane. Localitățile vizitate au fost Câineni, Boișoara, Titești, Perișani, Racovița și mai apoi Brezoi, Voineasa, și că limănești.

La Titești, Olteanu a fost „inoportunat” de un cetățean turmentat, care a strigat în gura mare: „PSD-ul a făcut mai mult ca voi”. La auzul expresiei, Emilian Frâncu, care l-a însoțit pe Olteanu în periplul său electoral, s-a înroșit ca un rac și i-a făcut un semn discret președintelui PNL Titești săscape de indezirabil. Acesta, ajutat de încă un individ, care se pare că este președintele PNG din localitate, l-au scos afarădin salăpe cetățeanul turmentat și au început să-i care pumni și șuturi, pentru că și-a permis săle strice întâlnirea electorală. Deocamdată, în acest caz, nu se fac cercetări de că tre poliție, deoarece cetățeanul care a fost bătut nu a depus plângere.

Magda Tolea