Acasă Arhiva 2 Bârfele tribunei

Bârfele tribunei

 Președintele de la HC Oltchim, Ioan Gavrilescu, a declarat că sunt șanse minime ca formația campioanăa României sămai facă transferuri până la debutul campionatului. Din informațiile pe care noi le avem, cel puțin încă o stranierăva semna cu gruparea roș-albastră. Potrivit zvonurilor, aceasta ar fi sârboaică și negocierile vor fi finalizate După Jocurile Olimpice din China.

 

 Campania de transferuri s-a încheiat și la Clubul Sportiv Municipal, După spusele directorului general, Florin Verigeanu. Totuși, este posibil ca Pandurii Tg. Jiu, una din echipele din primul eșalon care a colaborat și în trecut cu Vâlcea, sămai trimităîn Zăvoi câțiva fotbaliști.

 

 Din spusele primarului Mircia Gutău, administratorul bazei sportive din Zăvoi, Mihai Costea, ar putea fi demis din funcție, pentru că nu și-a făcut treaba așa cum trebuia în ultima perioadă . Cu primarul nu-i de glumit atunci când vine vorba de incompetență!

 

 Lucrurile nu sunt tocmai clare nici acum la BC Râmnicu Vâlcea. Conducerea echipei nu dăsemne că s-ar continua în primul eșalon. Mare păcat

 

CET Govora se întărește înainte de debutul campionatului. Oficialii formației de baschet masculin sperăca în cantonamentul centralizat de la Albena, din Bulgaria, săvinătrei straniere, toate din fostul spațiu iugoslav.

 

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.