Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Bârfele tribunei

 Se pare că ex-chimistul, Gheorghe Tadici, nu se grăbește săsemneze un nou angajament, cel puțin în perioada următoare. Tehnicianul zălăuan pare tentat de o variantăîn care ar rămâne numai la echipa naționalăfemininăa României, mai ales în cazul în care Consiliul de Administrație al FR Handbal va decide că selecționerul nu va trebui săaibăangajament și la echipăde club, După modelul fotbalului.

 Tadici a declinat oferta pe care a avut-o, se pare, de la Jolidon Cluj. Ardelenii par să-și fi dorit serviciile fostului chimist dar până la urmăi-au prelungit contractul lui Gheorghe Covaciu.

 Se pare că râmânerea la Râmnicu Vâlcea a omului de afaceri George Frăsin depinde de îndeplinirea obiectivului propus pentru sezonul viitor, adică promovarea în primul eșalon. În cazul în care CF Chimia va rămâne tot în Liga a II-a, atunci contractul de asociere între CSM și Frăsikn va fi rupt.

Oltchim va demara tratativele pentru alte câteva transferuri, imediat După numirea noului antrenor principal. Se pare că oficialii chimiști își doresc aducerea unui coordonator de joc experimentat, mai ales dacă Narcisa Lecușanu nu va semna prelungirea contractului, a unui portar și a unui inter puternic.