Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Bârfele tribunei

” Efectul alegerilor locale se face simțit și în fotbalul județean vâlcean. Sunt o serie de formații care au șanse mici sămai activeze și în sezonul viitor, După ce primarii cu drag de fotbal nu au fost realeși. Este și cazul echipei Luncavățul Popești în condițiile în care Constantin Șerban nu mai este primar. Din păcate, cazul nu este singular!

” Președintele și vicepreședintele CS Oltchim, Ioan Gavrilescu, respectiv Andrei Luca, sunt în concediu de odihnă. Se pare, însă , că tratativele pentru numirea unui tehnician principal nu s-au terminat și cei doi chimiști lucrează. Contactul cu presa sportivăa fost întrerup și va fi reluat numai După ce totul va fi sigur.

” În proporție de peste 90 la sută, Narcisa Lecușanu va continua cu Oltchim Râmnicu Vâlcea. „Daneza” s-a decis sănu mai plece de la campioana României După ce oficialii chimiști au decis sărenunțe la serviciile tehnicianului Gheorghe Tadici.

” Chimiștii au redus lista posibililor tehnicieni la numai două numai două nume. Ambii tehnicieni sunt din străinătate și negocierile finale vor avea loc în următoarele trei zile. Ce știm sigur este că nu este vorba de ungurul Kalman pe care presa sportivăl-a dat ca sigur pe banca tehnică a campioanei.

Narcis Stefan